Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a bajotok a Rocker fiúkkal?
Nekem kifejezzen bejönnek. Persze pénteken törte össze egy rocker srác a szívem, de ez nem változtat a dolgon.
17/L
Húú, hát tényleg ízlések és pofonok... :D Vin Diesel speciel a legcsekélyebb mértékben sem hoz lázba, ellenben egy igazi metálarc csávóval tudnék mit kezdeni... :D Még a smink is jöhet, bár inkább oldschool stílusban, nem ilyen emósan. :D
Hidd el, tuti találsz majd egy jó csajt. ;) Én meg pont minden srácot próbálok rávenni, hogy kicsit növessze a haját, lehet nekem vannak fura fétiseim, de hát ez van. :D
Nekem semmi bajom sincs a rocker fiúkkal. Nekem inkább a selyemfiúkkal és a térdigérő gatyás emberkékkel van. De valóban, ízlések és pofonok..:)
Imádom a rock zenét énis rocker vagyok, nemtudom miért lenne bármi baj a rocker fiúkkal.. 15/L :)
Én is rockot hallgatok, de valahogy nem jönnek be a hosszú hajú férfiak. De, ha a belső tulajdonságai stimmelnek, akkor emiatt nem utasítanám el :) Tény és való, hogy vannak olyan pasik, akiknek tényleg nagyon jól áll a hosszú haj.
Kedves kérdező, ha jól érzed magad hosszú hajjal, akkor mindenképp növeszd meg. Hidd el sok lány van, akinek ez tetszik. Akinek meg emiatt nem kellesz, azzal ne törődj, jobbat érdemelsz.
21/L
Semmi bajom a rockerekkel, főleg mert én is az vagyok :D a hajad le ne vágasd ;)
Amúgy itt elnézik nekem a suliban a betkóst, bőrgatyát vagy akár a szegecses holmikat is, nálunk inkább a színes hajakért harapnak.
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Eszem ágában sincs levágatni a hajam mert inkább élek egyedül és zenélek mintsem ilyen selyemb*zi legyek...Most végre megnyugodtam, hogy nem minden lánynak az ilyen az ilyen nagyképű balf*szok tetszenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!