Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a bajotok a Rocker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a bajotok a Rocker fiúkkal?

Figyelt kérdés
Volt már 2-3 komolyabb kapcsolatom és ezelőtt is rocker voltam de mostanában kezdtem el növeszteni a hajam (most vállig ér), többek között az utolsó barátnőm azt mondta ezért szakított velem.Nektek mi a véleményetek erről csajok?

2012. dec. 10. 17:13
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Mint mondtam eszembe nem jutna festeni magam, két okból.:Kiraknának a suliból és ami fontosabb b*zis, de k*rvára..Én inkább az olyan fa-bőr rocker vagyok nem a szegecses punk féle..bőrzakó, bőrnadrág egy jobb féle bakanccsal..csak hogy van különbség azok meg én köztem
2012. dec. 10. 17:51
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm kifejezetten szereti hogy hosszú hajam van és hogy fekete cuccokba járok. Ez az általános tévhit hogy ha rocker akkor hosszú zsíros haja van stb stb -.- attól még ugyan úgy ápolt. Kérdem én.. az jobb ha egy rác úgy néz ki mint egy meleg ? Felnyalt selyemfiús haj.. meg csillogó gyémánt fülbevaló stb stb.. na szerintem az undorító :D
2012. dec. 10. 18:00
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezzen bejönnek. Persze pénteken törte össze egy rocker srác a szívem, de ez nem változtat a dolgon.

17/L

2012. dec. 10. 18:14
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Húú, hát tényleg ízlések és pofonok... :D Vin Diesel speciel a legcsekélyebb mértékben sem hoz lázba, ellenben egy igazi metálarc csávóval tudnék mit kezdeni... :D Még a smink is jöhet, bár inkább oldschool stílusban, nem ilyen emósan. :D

Hidd el, tuti találsz majd egy jó csajt. ;) Én meg pont minden srácot próbálok rávenni, hogy kicsit növessze a haját, lehet nekem vannak fura fétiseim, de hát ez van. :D

2012. dec. 10. 18:21
 25/38 anonim válasza:
100%
Nekem kifejezetten tettszenek a hosszabb hajú srácok. Szerintem ne törődj vele mit mondanak a többiek! Viselkedj és öltözködj úgy, ahogy az neked tettszik! Ha valakinek ezzel van baja, akkor az nem érdemli meg hogy időt pazarolj rá! :)
2012. dec. 10. 18:48
 26/38 anonim válasza:
92%

Nekem semmi bajom sincs a rocker fiúkkal. Nekem inkább a selyemfiúkkal és a térdigérő gatyás emberkékkel van. De valóban, ízlések és pofonok..:)

Imádom a rock zenét énis rocker vagyok, nemtudom miért lenne bármi baj a rocker fiúkkal.. 15/L :)

2012. dec. 10. 19:04
 27/38 anonim ***** válasza:
96%

Én is rockot hallgatok, de valahogy nem jönnek be a hosszú hajú férfiak. De, ha a belső tulajdonságai stimmelnek, akkor emiatt nem utasítanám el :) Tény és való, hogy vannak olyan pasik, akiknek tényleg nagyon jól áll a hosszú haj.

Kedves kérdező, ha jól érzed magad hosszú hajjal, akkor mindenképp növeszd meg. Hidd el sok lány van, akinek ez tetszik. Akinek meg emiatt nem kellesz, azzal ne törődj, jobbat érdemelsz.

21/L

2012. dec. 10. 19:24
 28/38 anonim ***** válasza:
78%
A hosszú haj szerintem menő és nagyon bírom a rocker fiúkat.
2012. dec. 10. 20:51
 29/38 anonim ***** válasza:

Semmi bajom a rockerekkel, főleg mert én is az vagyok :D a hajad le ne vágasd ;)

Amúgy itt elnézik nekem a suliban a betkóst, bőrgatyát vagy akár a szegecses holmikat is, nálunk inkább a színes hajakért harapnak.

2012. dec. 11. 14:16
 30/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!:)

Eszem ágában sincs levágatni a hajam mert inkább élek egyedül és zenélek mintsem ilyen selyemb*zi legyek...Most végre megnyugodtam, hogy nem minden lánynak az ilyen az ilyen nagyképű balf*szok tetszenek:D

2012. dec. 11. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!