Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14-15 éves lányok! Hogy álltok a fiúkkal? Kinek van barátja és hány éves? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
sziasztok! 13 éves vagyok és az érdekelne hogy a velem egykorú lányok hogyan ismerkednek és hány éves pasijuk van...2012. nov. 21. 14:20
1/13 anonim válasza:
13 éves KISlánynak a legjobb esetben nincs barátja.
2/13 A kérdező kommentje:
nem komolyabb dolgokra gondoltam..max puszi,csók...de nem ez volt a kérdés!
2012. nov. 21. 14:23
3/13 Advocatus Diaboli válasza:
Ilyen kis törpe korban minek az? Inkább tanulni kéne. Majd később ráérős.
Ha viszont kivétel nélkül ötös vagy mindenből, akkor nem szóltam.
4/13 A kérdező kommentje:
akkor úgy veszem hogy meg sem szólaltál,mert minden tantárgyból 5-ös vagyok,és nagyon jól tanulok :DD első a tanulás nekem és én most itt nem bapasizni szeretnék!
2012. nov. 21. 14:29
5/13 anonim válasza:
Akkor mért teszel ki ilyen provokatív kérdést? Van itt pár ember aki nem csak kamuzik hanem élettapasztalatból beszél és bizony elég sokan mondják hogy ennyi idősen ezt a témát még hanyagolnod kéne. Nem gondolod hogy okkal mondják?
6/13 A kérdező kommentje:
igen én ezt el is hiszem és van amikor ezzel egyet is értek de csak abban az esetben ha csak menőzésből jár valaki egy fiúval és az egy hétnél nem tart tovább...de nem akarok bepasizni mégegyszer elmondom..ez a kérdés is is erről szól..és még egy normális választ sem kaptam ..
2012. nov. 21. 15:28
7/13 A kérdező kommentje:
és ez a kérdés nem erről szól*
2012. nov. 21. 15:30
8/13 anonim válasza:
Hali! 13 éves vagyok. Hát féléve jött a suliba,megismerkedtünk,megkerestük a közös témet stb.-t és nyár elején összejöttünk,de a nyár végére dobtam is mert meguntam:P
9/13 anonim válasza:
14 éves vagyok, úgy sehogyan nem állok a fiúkkal, én is azt mondom, hogy ráérek még. De felőlem ha valakik egymásba szeretnek, és nem csak azért járnak, hogy "legyen valakijük", az miért ne tehetné, ennyi idősen már azért érdeklődik efelé az ember.
10/13 Kameko-san válasza:
13 éves lány vagyok és sehogy. Ráérek még, egyenlőre nem szeretnék amour dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!