Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőmet csalja a barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet csalja a barátja az ex-ével, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már a nyáron is mondtam neki,hogy láttam őket együtt,de én lettem a hibás,mert megkérdezte a barátját,az mindent tagadott,hogy ő akkor nem is volt ott (én vagyok vak,pedig még köszönt is)...kimagyarázta.Összevesztem a barátnőmmel,elmondta,hogy ő mennyire szereti a barátját,csak neki hisz és bízik benne.Kb egy hónapja kibékültünk.Tegnap viszont megint megláttam a pasiját az exével,vidéken ,egy cukrászdából jöttek ki az ex-el,nevetgélve,én buszon ültem,szálltak fel az utasok,intettem is neki,ő is vissza intett.Mit tegyek? Ha megint szólok,megint összeveszik velem a barátnőm.Ha nem szólok,akkor meg lelkiismeret-furdalásom van,hogy ilyen titkom van előtte.

2012. nov. 13. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem ne mondj neki semmit. Ha ennyire vak akkor ez nem a te hibád!
2012. nov. 13. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el, egy barátságban önzetlennek kell lenni, nézd az ő érdekét. Persze lehet, hogy most se hisz majd neked, de majd ha egyszer rájön, hogy milyen ember a barátja valójában, úgyis ezerszer bocsánatot kér majd tőled és belátja, hogy hallgatnia kellett volna rád... csak hát a szerelem elvakítja az embereket, de próbáld meg kinyitni a szemét!
2012. nov. 13. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a barátod, szólj neki, ha csak a haverod, akkor hagyd.

De az, hogy találkoztak, nem feltétlenül jelent megcsalást. Ha elmondod neki, akkor csak úgy mond, hogy "mintha láttad volna őket együtt", ne úgy, hogy "félrek*r a pasid".

2012. nov. 13. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Kijöttek együtt egy cukrászdából...

Nevetgéltek...

Ennyiből biztos vagy benne, hogy csalja is vele?

Vagy mást is láttál?

Ölelkeztek, nyalták-falták egymást...

Ilyesminek is tanúja voltál?

Van olyan, aki barátságot ápol az exével. Nem lehet, hogy itt is csak erről van szó?

---

Ha ez az én barátnőmmel esne meg (és nem láttam volna semmi komolyabbat, csak a nevetgélést), akkor csak annyit mondanék a barátnőmnek:

"Képzeld láttam XY-t itt is itt. Z-vel volt. Tartják a kapcsolatot?"

Ha többet is láttam volna, akkor elmondanám részletesen és nem halogatnám.

DE

abból amit leírtál: hogy a fickó még vissza is intett neked... Nem úgy tűnik, hogy vaj lenne a füle mögött.

2012. nov. 13. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:
hát az ponosan úgy történt,hogy mikor kijöttek,a pasi fogta a vállát,nevetve adott egy puszit az arcára vagy a homlokára,aztán a busz felé nézett,meglátott,intett,majd gyorsan elmentek.Azt nem láttam rajta,hogy zavarba jött e vagy nem,mert onnantól hogy elindultak,nekem háttal voltak,de már nem fogta a vállát az az ex-nek.Van egyébként közös gyerekük is és a pasi jár oda mindíg,"bejárós" a lakásba is,több órát eltölt ott olyankor,ezt is láttam nyáron,ebből pattant ki a vita,hogy "csak" azért ment az ex-ért,hogy bevigye a postára.De akkor miért nem a kapu előtt várta meg,miért együtt jöttek ki a lakásból.Ha nekem lenne a barátom és és nekem ezeket elmondaná a barátnőm,én biztos gyanút fognék,elkezdenék nyomozni,nem dugnám a fejem a homokba és bíznék meg vakon a pasiban.Mert az exét is megcsalta fűvel-fával,ezt is tudja a barátnőm,de azt mondja miatta megváltozott a barátja.Szerintem meg a kívülállók szerint viszont nem.
2012. nov. 13. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
ja,és a fickó nagyon magabiztos,azért is nem tart attól,hogy láttam őket,mert a múltkorit is kimagyarázta,meg tudja hogy a barátnőm fülig szerelmes belé,meg vakon bízik benne,meg csak neki hisz.
2012. nov. 13. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!