Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodnak a korombeli lányok annyira a szőrös pasiktól?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és kicsit szőrösebb a korombelieknél (heti 2x kell borotválkoznom). A 15-16-17 éves lányok nagy része valamiért nem szereti a szőrös pasikat. Az egyik azt mondta, hogy régebben állt jól a pasinak a szőr, ma már valamiért nem esztétikus a szemükben. Itt meg azt olvastam pár commentben, hogy egy pasinak igenis kell szőr.2009. aug. 19. 21:37
31/42 anonim válasza:
Én is a szőrös ffiakat preferálom, csupasz b.zeránsokkal szóba se állok.
és éljen a rock!!:)
23 L
32/42 A kérdező kommentje:
Arrafele amerre TI mindanynian laktok, sok lány van így vele? A mi városunkban ez elég ritka:S Nálunk a női lakosság 30%a roma, és a maradék 70%ból kb 10% normális, nem partyribanc és az általános 8. osztályát 3.00+ átlaggal végzi el. Budapesten nemtudom mi a helyzet, de sztem ott se nagyon lehet külömb. Mellesleg én is rock párti vagyok:)
2009. aug. 23. 18:20
33/42 anonim válasza:
Senkiben nincs hiba, csupán a többiek ízlésétől tér el ;)
Én spec nem szeretem a gizda csupasz fickókat. Na jó, ne legyen James Bond mellkasa, de a lábon igenis legyen, és az arcán is, csak aztán az utóbbit ápolja. Hónalj meg nyáron.
34/42 anonim válasza:
Ez olyan,hogy mi is elvárjuk egy csajtól,hogy ne elem lámpával keressem meg a csiklóját,mi is elvárjuk a csupasz puncit,akkor ők is elvárhatják a szőrtelenséget,én is szőrtelenítem magam csak a lábam meg a karom nem,és van egy kis körszakáll amit gondozok(azt mondják hagyjam meg,mert szép)
Tehát jogos,hogy ne majmok legyünk mi se.
35/42 anonim válasza:
Ahaaa értem, ha nő hord tampont akkor én is rakjak egyet be magamnak. Logikus, kedves utolsó.
36/42 anonim válasza:
És ezt mind köszönhetjük a sok hülye b*zi stylistnak meg a "sztároknak".Amerikai hulladék az összes.
37/42 anonim válasza:
Nem,hát most gondoljatok bele melyik punci kell a szőrös ami undorító vagy a szép borotvált,sztem egyértelmű,hát a csajok is így vannak ezzel,ők se akarnak szőrt köpködni.
38/42 A kérdező kommentje:
Én személy szerint jobban örülök, ha egy lánynak ott szőrös:)
2009. aug. 24. 20:38
39/42 anonim válasza:
Ugy a jó, ha szőrös. Milyen undorító, amikor elkezd borostás lenni... szúr mint az állat.
40/42 anonim válasza:
Ki a fene akar minden nap szarakodni a borotvával? A gyantázás meg rohadtul fáj. Ha egyszer odanőtt, az azért van, hogy megvédje. Na, ez nem valami értelmesre sikerült, de a lényeg benne van talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!