Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért undorodnak a korombeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodnak a korombeli lányok annyira a szőrös pasiktól?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és kicsit szőrösebb a korombelieknél (heti 2x kell borotválkoznom). A 15-16-17 éves lányok nagy része valamiért nem szereti a szőrös pasikat. Az egyik azt mondta, hogy régebben állt jól a pasinak a szőr, ma már valamiért nem esztétikus a szemükben. Itt meg azt olvastam pár commentben, hogy egy pasinak igenis kell szőr.
2009. aug. 19. 21:37
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
mert még vagy kislányok, vagy neked nem áll jól
2009. aug. 20. 22:11
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Még kislányok. Várd ki, amíg kinövik és te leszel a király. :) Én mindig azt mondom, aki csupaszat akar, az legyen leszbi. :) 21/l
2009. aug. 20. 22:53
 23/42 anonim ***** válasza:
27%

Ki a fene rontotta le a 100%-omat???

Hogy a Kiszel Tünde ölelje magához!

21:53-as voltam.

2009. aug. 21. 20:16
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

mert egy sokkal másabb generáció, akiket megőrít a tökéletes pasi ideálja akiket a tv-ben látnak, teljesen csupasz, és az milyen jól néz ki... őszintén szólva 16 évesen én is a csupasz pasikért voltam oda, és mikor összejöttem a mostani barátommal, és ő eléggé szőrös, rájöttem, hogy sokkal férfiasabb, és jobban beindulok tőle :) a kiscsajok meg majd ha csak a csupasz pasikat keresik majd, egy idő után lehet egyel se találkoznak, akkor majd jól lesznek a szőrösek is nekik. és igen ők még tényleg kislányok. egy részük kinövi pár év múlva, másik részük pedig nem fogja.

18/L

2009. aug. 23. 16:44
 25/42 anonim ***** válasza:
77%

Hát én is meglehetősen szőrös vagyok. Úgy két hónapja nem borotválkoztam. Hosszú a hajam és göndör. De ápolt :) .

A lányoknak csak a csupasz pasik jönnek be... legalábbis az én környezetemben... Pedig mondták mások, hogy jól áll nekem...

Mert ezt diktálja a divat. Ezzel nem értek egyet.

2009. aug. 23. 16:47
 26/42 anonim válasza:

Én 14 éves vagyok,és most kezdtem el borotválozni.Én saját szándékomból kezdtem mert egy kicsit zavart,meg a barátnőnek se tetszett nagyon,de ő is csak az arcomat mondta.

Aki lenéz vagy kinevet,az egy hamburgeren és chipsen felnőtt csitri.Igen,ez a világ,a divat.

2009. aug. 23. 16:47
 27/42 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nem tetszik. Nem undorodom tőle, de egy pasi nálam jobb helyről indul, ha nem egy dzsungelhős. Hónaljkutya, mellkas, arc szőrtelenítés (kis szakállka belefér) alap, én sokkal többet szőrtelenítek, mégse panaszkodom. De attól biztosan kiborulnék, ha a barátom a karját szőrtelenítené, az már túl sok lenne...

17L

2009. aug. 23. 16:48
 28/42 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert a kislányok a kisfiúkat szeretik, a nők meg a férfiakat,egy férfihoz pedig hozzátartozik a szőr. Te 16 évesen korodhoz képest férfiasnak tűnhetsz, ami szerintem tök jó.

Én például utálom a csupasz pasikat.. Arcon alap, hogy ne legyen 3 hetes borosta, mert az igénytelen, de sehol máshol ne szőrtelenítsen!!Sőt én az arcszőrzetet is szeretem, de csak normál keretek között, úgy értem, pl. egy körszakáll és/vagy kis (2-3 napos)borosta szerintem tök jó, az én párom is ilyen és imádom 

Ha te szereted magad így,akkor nehogy nekiess a szőrödnek egy borotvával, ne hagyd,hogy befolyásoljon a divat! A korodbeli lányok is rájönnek idővel, hogy mi a jó, vagy ha nem,az se baj, nem vagyunk egyformák.

Egy férfi akkor férfi,ha szőrös!!

2009. aug. 23. 17:16
 29/42 anonim ***** válasza:
85%

Csoda, hogy fent maradt az emberiség a középkorban. Mert 90%--szőrös volt. Ti ostoba leányzók, és férfiak már megbocsássatok, de ami természetes a természetes. Azok a hülye sztárok már kínosan érzik magukat ha izzadnak...csak azért mert meleg van...

Vagy minek kell szoláriumba menni? Azért, hogy olyan légy mint egy roma? És börrákot kapj?

Na ennyit az egészséges fogalomról többek közt

2009. aug. 23. 17:23
 30/42 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy vagyok ezzel, hogy nagy ívből lesz@rom, hogy ez a mű*uzi stílus folyik a csapból is, én igenis férfias értékeket képviselek, és ha ez nem tetszik a kis nyafkának, akkor kívül tágasabb. Amúgy meg erre fele lenézik a mű*uzikat. De lehet, hogy a még fiatalabb és még jobban elhülyített korosztálynál ez van. 17F
2009. aug. 23. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!