Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodnak a korombeli lányok annyira a szőrös pasiktól?
nekem hébe-hóba van borostám meg kicsi körszakállam is... én is nagyon szőrös fajta vagyok... de láss csodát engem macsónak tartonak így is :P
sztem te nyápic csajokkal vagy körül véve...
Nekem semmi bajom nincsa szőrrel,hozzá tartozik a férfihoz.Kiráz a hideg attól,ha a férfiak a mellkasukat meg a lábukat borotválják.Intim környéken se baj ha van szőr,ha nem is természetes állapotában,de egy kicsi mindenképpen.Hónaljon is férfias,bár ha nyáron leszedik,még anynira nem vész.Arcon oké a borotválkozás,barátom minden nap borotválkozik,de úgy megnézném más szőrösen,csak ő nem akarja.
17/L
Én kifejezetten utálom, hogyha egy pasi "csupasz". (borotválja a lábát, stb. bár hónaljon még elmegy)
Viszont a szakmunkás bajszot visszataszítónak találom.
Hát mondok valamit, én is szőrös típus vagyok. 16 évesen szakállat növesztettem, mert azt mondták, hogy férfias az arcom, jó lenne hozzá növeszteni. A lábamon is van épp elég szőr. A nők értelmesebbik fele (vagy inkább huszada) úgy gondolja, hogy ez hozzátartozik egy férfihoz és tök jól néz ki. A maradék 95% csaj meg nem is tudom honnan jött. Múltkor leültem egy üres kocsiba a metrón a déliben. Nem is volt üres, mert később észrevettem két csajt tőlem 10 méterre. Odáig hallottam a ,,szőrös láb'' szavakat, de nem is néztem oda, csak utána sétáltam feléjük és kérdezősködni kezdtem, hogy mi bajuk van. Ott hüledeztek, meg kínosan érezték magukat.
Tanulság: Amelyik csaj nem tartja normálisnak, hogy egy férfi szőrös (kivéve intim testrészen), az vagy finnyás, vagy szimplán idióta.
Most 20 éves vagyok, én is napi kétszer-háromszor borotválkozom. A barátnőm pedig el se tudna képzelni és viselni szőr nélkül.
Akik máshol borotválják magukat, azok búzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!