Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szeretőt tartani?
És a kiszemelt benne lenne?
Amúgy mire vársz?
Igen a kiszemelt benne lenne.
Én még gondolkodok h megtegyem e vagy sem :) Teljesen biztos akarok lenni a döntésembe nem szeretném utána megbánni!!
A mérleg - hacsak nem válás, és új élet a szeretővel a vége - szinte mindig negatív a végén....
Nem vagyok passzimista!!!! Nem akarlak lebeszélni, mert sok jó van a dologban.... De érdemes megfontolni.
Addig élvezetes ez az egész szeretősdi, amíg te vagy a szerető és szingli. Neked nincs vesztenivalód, nem téged tudnak sarokba szorítani, tőrbe csalni, te csak élsz bele a világba hedonista módra, úgy, hogy a kezedben van egy hatalmas fegyver: bármikor tudod borítani a bilit és ezáltal a másik házasságát/párkapcsolatát is valamilyen szinten uralod. Eddig k.u.r.v.á.r.a élvezetes. Valóban!
DE! mihelyst te is kapcsolatba kerülsz, már közel sem olyan nagy buli. Senki nem olyan hülye, hogy egy-két izgalmas este miatt lemondana az otthon melegéről, a lapos, de biztos kapcsolatról. És a rossz hír, egy idő után már a megcsalás is átmehet egy megszokásba, úgy, hogy mennyi mindent kockáztattál érte.
Ja, és részemről gerinctelenségnek tartom, hogy én megcsaljak valakit. Azzal viszont, hogy te vagy a szerető, nem te követsz el hibát, ezáltal bűntudat nélkül tudod azt csinálni, amit. Úgyhogy igen. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!