Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz szeretőt tartani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz szeretőt tartani? Kinek mi erről a véleménye? Esetleg van is szeretőtök a párotok mellett?

Figyelt kérdés

Szerintem elég csúnya dolog, és most találtam egy cikket az interneten, aminek az a címe, hogy "Hogyan kell okosan szeretőt tartani?" Nem gusztustalan ezt oktatni?

Vagy csak én vagyok maradi?

Minden vélemény érdekel!!

22/L

2012. márc. 27. 19:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd a cikket?
2012. márc. 27. 19:38
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz,hogy nem gáz.

Nem tudom mit olvasol de ne ha valami celeb virít a fő oldalon akkor biztos valami nagy baromság.

Szerintem aki szeretőt tart az nem érzi jól magát a kapcsolatba de gyáva kilépni belőle bizonyos okok miatt.

Nem tudom,hogy maradi vagy-e. De inkább legyél fénylő gyémánt a szar kupacba mint szar.

2012. márc. 27. 19:40
 3/21 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a cikk. Én eléggé okos cikkeket szoktam itt találni. Mondjuk, ha tényleg valaki sok-sok éve házas, vannak gyerekek de valamiért mégse működik a kapcsolat (nincs szex mondjuk), akkor valamilyen szinten megértem a másik embert, mert neki is egy élete van.. de akkor is gusztustalan megcsalni valakit. Inkább a problémák megbeszélése mellett voksolnék, akármi is a helyzet. Ha meg nem lehet megbeszélni, mert olyan a másik fél, akkor lépek, de végleg..

De ez csak az én saját véleményem. Képtelen lennék a páromat megcsalni, akármilyen probléma is áll fent. De lehet tényleg én vagyok a maradi.

2012. márc. 27. 19:45
 4/21 anonim ***** válasza:

A velvetet olyan nők írják aki ha nem épp random csapkodják a billentyűzet akkor shoppingolnak vagy éppe megcsalják párjukat. Kb annyit ér a tanácsuk mintha egy 14 éves hormon zavaros kis lány írná őket.

Ha tényleg az érdekel,hogy kell jó kapcsolatot építeni meg egyebek kérdezd meg nagy szüleidtől vagy ha tudsz más idősebb embertől. Ezeknek a nőknek a fejébe 2 dolog van melyik ruha mihez passzol ill,hogyan szívatnám le a páromat aki szeret miközben szarok az érzéseire.

2012. márc. 27. 19:50
 5/21 anonim ***** válasza:
72%

én az vagyok!

egy párkapcsolatban élő lánynak akit nemrég jegyeztek el, neki vagyok a szeretője, és nem kíván lemondani rólam, még ha el is jegyezték meg ilyenek....mert h nem csak a szex a jó hanem nagyon jó beszélgetőpartner is vagyok...

27/f

2012. márc. 27. 19:58
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hogy hogyan kell jó kapcsolatot építeni, nagyon is tudom, mert klassz, összetartó családom van. Más emberek rossz példáiból tanulok, most is egy boldog párkapcsolatban vagyok. Néha vannak ugyan viták, de hol nincsenek?:)

Szóval ezzel kapcsolatban nem kell tanács, és éppen ezért csodálkozom el, hogy hogy képesek mások így viselkedni az emberekkel :( És most a Velvettől függetlenül.. mert sajna ez jellemző az egész világra manapság.

De én büszke vagyok rá, hogy én hűséges vagyok!!!

2012. márc. 27. 19:58
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

Szeretőt tartani? Fuj, undorító, kitol a szeretővel is, a párjával is, megcsalja, gyereket csinál/teherbe esik, micsoda dolog ez, kérem! - ez lenne az egyetlen értelmes reakció egy ideális párkapcsolat esetén.

De ideális párkapcsolat nagyon kevés van. Évszázadokkal ezelőtt is voltak anyagi érdekből, becsúszott gyerek miatt vagy csak családi nyomásra, az agglegénységtől/vénlányságtól való félelemből született házasságok, párkapcsolatok és ma sem vagyunk különbek: nem mindenki a hatalmas nagy, rózsaszín köddel érkező, fellángoló szerelem miatt házasodik. Egy ilyen, muszájból született kapcsolat pedig lehet, hogy a mindennapokban nagyon jó volt, mert jól kiegészítik egymást, megvan a kellő anyagi háttér, a családi biztonság, csak mondjuk épp a gyengédség és a jó szex hiányzik.

Ilyenkor nagyapáink elfáradtak a városba a piroslámpás házba, esetleg megkörnyékezték a kikapós szomszédasszonyt, nagymamáink meg - míg nagyapánk vásárban volt - a szépszemű, csudálatosan udvarló Jóska gyerekkel enyelegtek egy kicsit, de úgy, hogy szájára ne vegye őket a falu. Már persze ha rászorultak, mert nem volt tökéletes a házasságuk.

Ma sincs ez másként: a közös hitel, a 2-3 gyerek vagy a "minden barátnőmnek asszonyneve van, csak én maradtam egyedül" ma is sok kapcsolatot tart össze. Olyanokat, amiből bizony kikacsintanak a felek, hogy mindent megkapjanak, amire szükségük van.

Talán lehet, hogy ma gyakoribb ez a kikacsintgatás. Régen nem volt ennyire központi helyen a szex az emberek életében, nem folyt a csapból is az, hogy mindenkinek mindent meg kell kapnia az ágyban, amire csak vágyik. Egyesek leéltek egy nem is rövid életet úgy, hogy alig-alig voltak együtt, mert nem volt rá idejük és ha sikerült is összebújniuk, abban nem volt köszönet. Ma meg már a heti egy alkalom is borzasztóan ritka és természetesen mindig mindkét félnek óriásit kell élveznie. Ez nem rossz dolog, csak kicsit nehezen megvalósítható a hétköznapok gondjai mellett.

Így hát képbe jönnek a szeretők, akik a folyton fáradt, estére már csak aludni vágyó, otthon mackónadrágban, melegítőben tébláboló feleséggel szemben miniszoknyában, csipke fehérneműben, combfixben csábítanak és azt is engedik, amit a feleség sosem, illetve a folyton pénztelenségről, bizonytalan munkahelyről panaszkodó, fásult, borostás, koszos munkáspólót hordó férj helyett mindig jólfésültek, frissen borotváltak, frissen vasalt ing van rajtuk és mindig van erejük egy bókra, van náluk egy-egy szál vörös rózsa.

Ráadásul ma már egyszerűbb is szeretőt tartani, nem kell személyesen találkozni, hogy megbeszéljék a következő légyottot, könnyebb rejtekhelyet keresni. Egyszerűsödött a kivitelezés.

Hogy gusztustalan-e ezt oktatni? Jó kérdés. Régen sem oktatták, aki akart, rájött magától. Ha viszont ma ez a trend, ha ez valamennyire elterjedt és van rá igény, azt ki kell szolgálni. Előadhatná a portál az erkölcsök hős őrét, kioktathatná a szerző a férfiakat és nőket, hogy ilyet ne tegyenek, mert bűnös dolog, de akkor is megteszik. Akkor meg inkább olyat írnak, ami érdekli a népet és elolvassa - márpedig egy ilyen cikket biztos, hogy olvasnak, megvan a kattintásszám, több pénzt lehet kisajtolni a hirdetőktől a tárgyaláson.

Persze nem kell véresen komolyan venni a cikkeket. Magam is olvastam párat és bizony inkább ismeretterjesztő jellegűek ezek, mint profi leírások. Aki ezek alapján szeretne szeretőt tartani, az hamar lebukik, de a gyanakvó másik félnek is igen jó támpontot ad ahhoz, hogy hol érdemes keresgélni, ha úgy gondolja, kettőnél többen vannak a kapcsolatban.

2012. márc. 27. 20:00
 8/21 A kérdező kommentje:

19:58-as. Akkor miért nem te vagy a lány párja, vőlegénye, ha ilyen jól összepasszoltok?

Vagy a lány miért jár hozzád?

2012. márc. 27. 20:00
 9/21 anonim ***** válasza:

19:58-vok.

Tudom mindenki elitél ezért! És itt sokan utálnak is ezért! de nem én vagyok az egyetlen ilyen...

Annak elég sok oka van hogy miért nem vagyunk együtt! Én nem akarok vele együtt lenni véglegesen!

Egy szavamba kerülne h gyere csomagolj össze, és ő jönne!

DE!

ad 1! Van agy kicsi majdnem 1 éves gyermeke,

ad 2! van neki egy exe, akit 3 éve nem látott, de szereti nagyon....hát ezt nagyon unom, és néha sms-eznek, és tudom hogy ha az exe felbukkanna 1 nap hogy édesem gyere velem szerelmem nagyon szeretlek...akkor ő érte cserébe még a gyermekéért is lemondana és itthagyná!

ÉS a lényeges!!! Mert soha nem szeretne úgy engem ahogy azt szeretném, ő nem azért jönne velem mert nagyon szeret...hanem mert jó társ vagyok jó a szex, jó barát is egyben...DE! Nem szeret! És talán soha nem fog jobban mint egy havert....

2012. márc. 27. 20:13
 10/21 anonim ***** válasza:

A puszta megcsalás is undorító dolog, nem hogy ha rendszeresen csinálják...

Nekem nincs túl sok tapasztalatom párkapcsolatok terén mert eddig nagyrészt csak komolytalan fruskákat fogtam ki, vagy pedig más okokból nem lett semmi, de úgy gondolom, hogy az az igazi, ha a két fél mindent egyenesen meg tud beszélni egymással. Ha valami nagyon nem működik, akkor pedig szakítsanak, és utána azzal hemperegnek akivel akarnak, de ne lépjenek félre.

2012. márc. 27. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!