Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz szeretőt tartani? Kinek mi erről a véleménye? Esetleg van is szeretőtök a párotok mellett?
Szerintem elég csúnya dolog, és most találtam egy cikket az interneten, aminek az a címe, hogy "Hogyan kell okosan szeretőt tartani?" Nem gusztustalan ezt oktatni?
Vagy csak én vagyok maradi?
Minden vélemény érdekel!!
22/L
ma 20:19-es!
19:58-as vok. Tudod az a baj, hogy egyszerűen nem tudják ezek az emberek megmondani hogy miért vannak egyáltalán a párjukkal!! Ha a másikkal vagy másokkal minden jobb!!!
Nem képesek választ adni...
Sokan jönnek a pénzzel....hogy nem tudnak hová menni, hát b@zd meg menj el dolgozni és ne otthon mereszd a pics@d...vagy van egy gyerek....aki hogy ha oviba kerül akkro a csaj is tud dolgozni.....vagy van akinek nincsenek haverok rokonok barátok...NADE könyörgöm akkor azelőtt hol lakott?? nem volt mindig pasija....
egyszerűen a sok hülye buta válaszokból van elegem soxor...és ilyen nővel ezért sem költöznék össze, mert ha velem lazán megcsalja a párját...és látom h beszélget más pasikkal is csak velük nem fexik le..akkor később mi lenne???Én aki ebben benne vagyok én aki mindent tudok...még is mit várnak hogy bízzak benne!
Ez nekem addig tart amíg nem találok egy értelmes barátnőt!
Kedves 20:28-as,
Én meg tudom mondani: megszokásból, gyengeségből, vagy egyszerűen mert annyi empátia sincs bennük, hogy úgy érezzék ez "rossz". Van egy biztos pont az életében, mellette meg egy ilyen kaland és ennyi.
Utolsó mondatodhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy mit szólnál, ha arról az "értelmes barátnő"-ről kiderülne, hogy ő is szeretője volt valakinek? Majdnem ugyanaz a helyzet, mint amit itt a válaszod 2. felében leírsz. Azt meg remélem nem gondolod, hogy csak neked szabad... az "értelmes barátnő" is joggal utasít el, vagy bizalmatlankodik ha megtudja rólad, hogy te valakinek a szeretője voltál.
megint én a passz h már hányadik... :)
Nem ezt nem is gondolom h csak nekem szabad olyan lányt kívánnom....persze ezt egy lányról sem tudhatom h ő nem e volt valakinek a szeretője vagy neki nem e volt anno szeretője...
DE! Nyílván akiről tudom h olyan, és ráadásul akinek én vok a szeretője! Arrol nyilván eleget tudok ahhoz, hogy eldöntsem h kell e nekem avagy sem!
Ha mással kezdek új kapcsolatot, róla nem tudok semmit és a 0-ról indulunk én is ő is....de ugye normál esetben minden kapcsolat a 0-ról indul...és alapból mig nem ülsz le a kiszemeltel beszélgetni addig látásból nem tudod róla h milyen...
na mindegy nem szép dolog, deháát....a mai világban mi a szép??
Szeretőt tartani???
Nagyon gáz.
Szeretőnek lenni?
Nagyon gáz!
Tapasztalatból mondom.4 évig voltam szerető,amibe beleroppantam.Hazugság volt hazugság hátán!
Betelt a pohár.Otthagytam.Tanulópénznek megfelelt.Soha nem tennék már ilyet.Nem szivesen emlékszem már ezekre az időkre(mert legszivesebben megnem történté tenném).Viszont ha eszembe jut,akkor hányok magamtól!!
Azóta férjhez mentem,és boldog családban élek!
egy tanácsom van:soha ne legyen senkiből szerető!!!
nekem is az a véleményem,hogy a legundorítóbb dolgok egyike a megcsalás,főleg ha rendszeres.
nekem apukámnak is volt régen szeretője,anyukámnak most is van,az exem megcsalt fűvel fával még a nővéremmel is.
még jó,hogy én akkor még nem tartottam magam érettnek a szexre és nem feküdtem le az exemmel.
most amúgy több mint két éves kapcsolatban vagyok egy muszlim férfivel és jól működik a kapcsolatunk és mindkettőnk számára a legfontosabb a hűség és őszinteség.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!