Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szeretőt tartani?

Figyelt kérdés
Gondolom izgi,de azért veszélyes is lehet :) Ki h csinálja,h nem bukik le?Értelmes válaszokat várok aki már van/volt ilyen helyzetben!!

2012. dec. 6. 12:18
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Ha meg is teszem,mindenképp titokban fogom tartani akárhogy is fogok utána érezni...
2012. dec. 6. 12:56
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Kiderült, de nem ezért lett vége. Úgy döntöttem, hogy a szeretőmmel maradok. Nem volt egyszerű, de így lett belőle az új párom. Az élet néha produkál érdekes dolgokat....

45F

2012. dec. 6. 12:57
 13/58 anonim ***** válasza:
60%
én inkább azt mondanám,hogy drága. sokba tud kerülni egy normális szerető.
2012. dec. 6. 12:58
 14/58 A kérdező kommentje:
Értem,igen az Élet már csak ilyen :)
2012. dec. 6. 12:58
 15/58 anonim ***** válasza:
12es kérlek elmondanád nekem,hogyha volt közös házatok a feleségeddel abba ki maradt?és mióta vagytok együtt?gyereked volt a feleségedtől?nehezen szántad rá magad,hogy a szeretőddel maradj?
2012. dec. 6. 13:01
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha izgat a gondolat - függetlenül attól, hogy lebukhatsz - ki fogod próbálni. Ha szerencséd van, akkor jó lesz. A nehézség a dologban, hogy általában előáll egy olyan helyzet, amikor a két ember közül valamelyik többet akar. Esetleg többet a szeretői státusznál....

Ez bonyadalmakat okozhat....

Összességében azt hiszem, ha szerencsés az ember, akkor ez pozitív élmény. És valóban illik diszkréten csinálni....

17/58 anonim ***** válasza:
44%

van egy genya, de jó érzés amikor tudod hogy otthon vár az asszony, de egy feszes egyetemistát tömsz.

és hogy miért csinálom? nem azért, mert otthon baj van, hanem szimplán mert szeretem a pinát és ha megtehetem miért ne tenném?

18/58 anonim ***** válasza:
és nem bántad meg?nem gondoltad úgy hogy ilyen korban túl késő új életet kezdeni?Mikor szerettél bele a szeretődbe?Soha nem gondoltad úgy hogy a nejed választod,és majd végül rájöttél rosszul döntöttél?
2012. dec. 6. 13:06
 19/58 anonim ***** válasza:
adjunk arcot a dolognak... korod/nemed?
2012. dec. 6. 13:09
 20/58 A kérdező kommentje:
A diszkréció a legfontosabb az biztos :) Pl másik városban találkozni,nyilvános helyeken nem csinálni egyértelmű dolgokat,fedősztorit kitalálni ha mégis összefutnánk ismerőssel ....stb. Egyenlőre ezek még csak gondolatban valósultak meg :)
2012. dec. 6. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!