Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szeretőt tartani?
Kiderült, de nem ezért lett vége. Úgy döntöttem, hogy a szeretőmmel maradok. Nem volt egyszerű, de így lett belőle az új párom. Az élet néha produkál érdekes dolgokat....
45F
Ha izgat a gondolat - függetlenül attól, hogy lebukhatsz - ki fogod próbálni. Ha szerencséd van, akkor jó lesz. A nehézség a dologban, hogy általában előáll egy olyan helyzet, amikor a két ember közül valamelyik többet akar. Esetleg többet a szeretői státusznál....
Ez bonyadalmakat okozhat....
Összességében azt hiszem, ha szerencsés az ember, akkor ez pozitív élmény. És valóban illik diszkréten csinálni....
van egy genya, de jó érzés amikor tudod hogy otthon vár az asszony, de egy feszes egyetemistát tömsz.
és hogy miért csinálom? nem azért, mert otthon baj van, hanem szimplán mert szeretem a pinát és ha megtehetem miért ne tenném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!