Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szeretőt tartani?
Komplikált....
de élvezetes....
És nagy kérdés, hogy az élvezetek kompenzálják-e a komplikációkat:)
Köszi:)
Engem is csak a kíváncsiság hajt,még sose tettem meg!!Sok-sok éve hűséges vagyok,de lehet h nemtudok örökre az maradni,majd kiderül :)
Az emberek ritkán maradnak örökké hűségesek....
Esendőek vagyunk. Hihetetlenül jó íze tud lenni annak, ha az ember szeretőt tart... Legalább is eleinte. Olyan izzás jön elő, ami régóta nem volt. De egyszer ez is rutinná válik, és óhatatlanul jön a kérdés: érdemes volt?
Egyébként voltam ilyen helyzetben. ( Válás lett a vége...)
Ez igaz lehet,mert előjön az ami minden "kapcsolat" elején történik a nagy szenvedély hmm...
Kiderült azért lett válás?
Szerintem izgalmas,az élet sója!Egy a lényeg fájdalmat ne okozz,senkinek.Légy ügyes,diszkrét,és mindíg tudd,meddig lehet elmenni!És a legfontosabb,sose valld be azért hogy könnyíts a lelkiismereteden,az csak fájdalmas a másiknak!
Egyébként 48 F vagyok és inkább panasz,mint dicsekvés, de sokat tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!