Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szeretőt tartani?
OK, akkor legyen itt....
Nyugalmat rosszul értelmezed, de ez hosszú....
Heti öt perc az már a semmi kategória, bár nem tudom, mi volt korábban...
Ha a korkülönbség jelentős, akkor az is lehet a negatív döntés egyik bázisa... Szeretőként természetesen izgi egy fiatalabb csaj, de partnerként/párként azért ezt més dolog felvállalni...
Kezdetben izgi, felemelő. Később vagy unalmas lesz, vagy veszélyes, vagy szerelem.
Jól értem, hogy te az érdekesség, izgalom miatt tennéd, nem pedig "valami hiányzik otthon"? Van már netán kiszemelt is?
Én is évekig fontolgattam, aztán amikor lett rá megfelelő partner, nagyon jó lett. Nekem mondjuk elég rossz a házasságom, és a szokásos ürügyek miatt nem válunk :-(
A szeretőröpke időre boldoggá tesz, jól érzed magad tőle, de diszkréten kell csinálni. Szerintem akkor a legbiztonságosabb, ha ő sem független, mert nem kell attól félned, hogy ő borítja a bilit.
Nem akarlak elkeseríteni, de melegítve csak a töltött káposzta a jó... Bizonyára szuper a szex, és hatalmas a megértés, de az azért irányadó kell legyen számodra, hogy éles helyzetben ellened fordult.....
Az az érzésem, hogy jelentős a korkülönbség, te kicsit "belebolondultál", ő meg egy tapasztalt vén róka ebben a "játékban"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!