Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szeretőt tartani?

Figyelt kérdés
Gondolom izgi,de azért veszélyes is lehet :) Ki h csinálja,h nem bukik le?Értelmes válaszokat várok aki már van/volt ilyen helyzetben!!

2012. dec. 6. 12:18
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
szar ügy... megkérdezhetem, hogy mióta tart/mióta tartasz ki?
2012. dec. 6. 14:19
 42/58 anonim ***** válasza:
hibáztam,beismerem,hisz félig meddig én buktattam le magunkat,de nem gondoltam bele,azt hittem nincs is otthon a neje,és így az smst a férj kapja meg.Aztán amit neten beszéltünk,nem töröltem ki,és a gépén megjelent mikor a neje belépett,és válaszút elé állította,nejét választotta,mert nem akar abból a házból elmenni.Velem totál rideg lett,elutasító.Pedig velem tervezte a jővőt,és ezt nem csak mondta,így érezte,és azt mondta ezt ezeknek a hibáknak köszönhetem.De szeretem,és küzdök érte.
2012. dec. 6. 14:24
 43/58 anonim ***** válasza:
de éppen ezaz otthon nem kapott nyugalmat,és még mindig tartjuk a kapcsolatot,csak heti egyszer kb 5 percet talizunk,és inkább neten beszélünk.Van korkülönbség,de őt nem zavarta.
2012. dec. 6. 14:35
 44/58 anonim ***** válasza:

OK, akkor legyen itt....

Nyugalmat rosszul értelmezed, de ez hosszú....

Heti öt perc az már a semmi kategória, bár nem tudom, mi volt korábban...

Ha a korkülönbség jelentős, akkor az is lehet a negatív döntés egyik bázisa... Szeretőként természetesen izgi egy fiatalabb csaj, de partnerként/párként azért ezt més dolog felvállalni...

2012. dec. 6. 14:42
 45/58 anonim ***** válasza:
73%

Kezdetben izgi, felemelő. Később vagy unalmas lesz, vagy veszélyes, vagy szerelem.

Jól értem, hogy te az érdekesség, izgalom miatt tennéd, nem pedig "valami hiányzik otthon"? Van már netán kiszemelt is?

Én is évekig fontolgattam, aztán amikor lett rá megfelelő partner, nagyon jó lett. Nekem mondjuk elég rossz a házasságom, és a szokásos ürügyek miatt nem válunk :-(

A szeretőröpke időre boldoggá tesz, jól érzed magad tőle, de diszkréten kell csinálni. Szerintem akkor a legbiztonságosabb, ha ő sem független, mert nem kell attól félned, hogy ő borítja a bilit.

2012. dec. 6. 19:18
 46/58 anonim ***** válasza:
tegnap is taliztunk,és háromnegyed óra volt,ennyi időnk volt,jővőhéten több lesz.
2012. dec. 7. 06:49
 47/58 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de melegítve csak a töltött káposzta a jó... Bizonyára szuper a szex, és hatalmas a megértés, de az azért irányadó kell legyen számodra, hogy éles helyzetben ellened fordult.....

Az az érzésem, hogy jelentős a korkülönbség, te kicsit "belebolondultál", ő meg egy tapasztalt vén róka ebben a "játékban"....

2012. dec. 7. 09:16
 48/58 anonim ***** válasza:
tudom,és elfogadtam a helyzetet,de nem bírom elengedni,és ő is viszonozta az érzelmeimet.Ez fáj leginkább,hogy hitegetett,ígérgetett,és nem csak beképzeltem a dolgokat.
2012. dec. 7. 09:45
 49/58 A kérdező kommentje:
45-nek.Igen a kíváncsiság meg az izgalom miatt szeretném kipróbálni :) A válás nálunk is bonyolult lenne,és mindenképp titoknak kéne maradnia..Van már kiszemelt,csak eddig még nem tettem meg vele!!
2012. dec. 7. 10:03
 50/58 anonim ***** válasza:
48. Miért fogadtad el a számodra egyébként előnytelen helyzetet? Elgondolkodtal már azon, hogy mi köt hozzá? Nem ismeretlen a szitu.... épp ma voltam erős csábításnak kitéve.....
2012. dec. 7. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!