Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kiút? (vagy nincs? )

Figyelt kérdés

Hát, hol is kezdjem.

Á mindegy nem akarlak hosszú rizsával fárasztani titeket, ezért vegyétek azt, h már egy jó adag önsajnálat és kiábrándultság van ide írva.;)

Most a lényeg: Mivel elég flegmatikus fiú vagyok, mindössze 2 lány volt/van, aki valaha is érdekelt. (A többiek, ha össze is jöttünk, nem volt komoly.) És talán sors iróniája, hogy mindkettőről pont most tudtam meg, hogy van egy csodálatos jólműködő kapcsolatuk. Igazából ők voltak akiket el tudtam volna képzelni, és egész úgy tűnt, hogy valamelyik összejön. De végül 2 szék közül a pad alá estem. Nagyon kevés lány van aki úgy meg tud fogni, de most nincs, most így nincs motivációm, nincs egy lány aki szabad lenne, és érdekelne.

2012. dec. 4. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg ismerkedni :) aztán találsz egy lányt aki megfoghat :)
2012. dec. 4. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, ha az olyan egyszerű lenne. Sajna én nem tudok ilyen kényszerűen viselkedni, olyan erőltetett lenne. Ez csak úgy spontán jön, amikor nem számítok rá. Fiatalabban eléggé kiéltem magam, ment a züllés, és nem is a társat kerestem magamnak, csak a pillanatnyi örömöket. Nem barátnőre van szükségem, /ismerek olyat aki összejönne velem./ nem arra van szükségem, h legyen mellettem valaki, ebből már kinőttem, én a nagy Ő-t kerestem, volt két jelöltem, és most meg nincsen. Ez ilyen fura szabadságérzetet okozott, de inkább furán szar, mint furán jó.
2012. dec. 4. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor ne ismerkedj, hanem sajnáltasd itt magad! Ez biztos elhozza majd neked a nagy Ő-t!
2012. dec. 4. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:
:D
2012. dec. 4. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor elárulom, hogy nincs is nagy ő, az csak egy agyszülemény:D:D 24F
2012. dec. 7. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!