Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nincs kiút! A barátom fájdalmat okoz nekem, azzal hogy egy kis fiút jobban szeretget!
Biztos szereti a gyerekeket.. Nem értem ez miért baj. Nem foglalkozhat mindig Veled, foglakozz Te is a kisfiúval és játszatok együtt. Nem kell mindig Rád figyelnie.
Aztán lehet nem sokára a párod gyereket is szeretne majd. Már ha ilyen jól el van velük. Más nő örül szerintem, ha látja, hogy a párja így odavan a gyerekekért. Biztos jó apa lesz belőle..
Ha csak veled van, akkor veled foglalkozik. Ha az unokaöccse is ott van, akkor teljesen természetes, hogy vele játszik.
Egyke vagy? Vagy miért nem érted?
Ha lesz gyereketek így fogja szeretni! Inkább próbáld magad felcsináltatni. Bocs a humorom miatt! :D
Szóval más körülmények közt találkozzatok. Illetve mondd neki, hogy amíg a sráccal van, addig nem mész át hozzá! Egy ilyet ne lehetne megbeszélni? Ahelyett hogy egy kisfiú miatt féltékenykedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!