Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nem rég szakított vagy szakítottak? Miért?
Hogy viseled el a fájdalmat és a hiányát? Nállam ez a
szitu és képtelen vagyok ép ésszel gondolkozni:S:S:S
Az összetört szívre csak egy gyógymód van...Az idő
Ha segítség kell, vagy valaki, akivel kibeszélheted a dolgokat, akkor nekem nyugodtan írhatsz privátot, van hasonló tapasztalatom, csak itt mindenki előtt nem szívesen tárulkozok ki :D
2011. júl. 20. 15:32
sírtam egy fél órát, majdpedig átgondoltam mekkora egy paraszt volt, így megvigasztaltam magam.
2011. júl. 20. 15:32
Én 5 év után lettem "kidobva". Képzelheted, hogyan változott meg a mindennapi életem úgy, hogy már nem volt a része az az ember, akivel ennyi ideig voltam, és benne bíztam a világon a legjobban. Igaziból idő, igen, de ne úgy, hogy várd hogy elmúljon! Tenni kell ilyenkor, menni. Én rengeteget járok most baráti társaságba, mindig lekötöm magamat, tervezem az életemet. Sok előnnyel is jár az egyedülállóság, élvezd ki! Hidd el, én most találtam meg magamat a legjobban. Fogd fel úgy, hogy ennek meg kellett történnie. Ábrándulj ki belőle. Csak akkor fog gyorsan múlni, ha elhatározod magad, lezárod magadban, és felkészíted magad arra, hogy valami új fog jönni. Nekem sikerült, és most energikusabb vagyok, mint valaha. Előtted az élet még! :)
2011. júl. 20. 18:04
Mi kb. 3-4 napja szakitottunk hivatalosan, pedig már 2 hónapja rossz volt, és iszonyatosan megvisel, szivem szerint csak sírnék...főleg hogy látom hogy ő mennyire boldog. Persze örülök neki h boldog, csak rossz látni, hogy nélkülem is tud az lenni
2011. aug. 1. 01:44
menj le a közeli tópartra keress köveket és dobáld bele a vízbe lehetőleg szürkületben.
2011. aug. 1. 03:36
Iszok, mint a gödény, megkúrok minden csajt, ec. Túlteszed magad rajta, hidd el. Engem megcsalt 10 nap távollét után. Nyaralni voltam.
2011. aug. 1. 06:06
7/8 anonim válasza:
Iszol, míg el nem felejtesz mindent!+ :) Vaagy társaságba jársz... De ezt a két dolgot kombinálva pár nap és vége a dolognak :D
2011. aug. 1. 11:19
pár napja dobott... mert hiányzott valami neki belőle, bár én nem ugy vettem észre hogy ez így lenne. nekem hogy is mondjam. meg volt minden amire szükségem van. egy megértő srác, akivel ugyéreztem képes lettem volna leélni az életem, pedig csak pár napja ismertem. a barátnőm nyúlta le tőlem. ezért a csajjal nem tartom a kapcsolatot.nagyon nagyot csalódtam benne.
nem, nem tudom elviselni a hiányát. úgyérzem muszálj rágondolnom, máskülönben meghalok. a pólómat sem akartam betenni a szennyesbe, mert éreztem az illatát rajta. vele akartam aludni, hogy legalább igy legyen velem, ha másképpen nem lehet.
17/L
2011. aug. 1. 11:57
Kapcsolódó kérdések: