Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottak már valakivel smsbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak már valakivel smsbe?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az olyan paraszt dolog.
2011. szept. 30. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem,de velem igen,most visszakönyörögtem magam,és jó nagy idióta vagyok,hogy ezt tettem,mert kár volt,ideje rájönnöm hogy csak a dugásra kellettem...................
2011. szept. 30. 17:29
 3/14 anonim válasza:
veled szakitottak vagy te szakitottál?
2011. szept. 30. 17:31
 4/14 anonim válasza:
Nem ,mert bunkóság... Ha már szakítani akarsz legyen benned annyi ,hogy személyesen mondod meg neki ;)
2011. szept. 30. 17:36
 5/14 A kérdező kommentje:
velem szakítottak smsbe :(
2011. szept. 30. 17:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Velem szakítottak. A csaj akkor volt 20...
2011. szept. 30. 17:38
 7/14 anonim ***** válasza:
A többi barátnőm meg MSN-en...
2011. szept. 30. 17:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát az szivás. Velem is megtörtént, méghozzá úgy, hogy a csaj előtte áradozott, hogy ő soha nem szakitani sms-ben senkivel, mert milyen bunkó dolog. Ennyit érdemeltem, egy bunkó csajt. :)
2011. szept. 30. 17:39
 9/14 A kérdező kommentje:
én csaj vagyok,a volt pasim meg egy bunkó
2011. szept. 30. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer szakítottam...tudom parasztság de nem volt mást választásom...

röviden: táv kapcs vlt (80 km) nagyon ritkán találkoztunk....és állandóan matt részegen hivott fel...ha férfi hangot hallott a teloba (pl kikor sétáltam és elment mellettem egy srác) rögtön neki állt anyázni...kb másfél évig bírtam így és egy ugyan ilyen részeges anyázós telefonos beszélgetés után dühömben írtam neki hogy felejtsen el, mert ahogy beszélt velem annyit se érdemelt vna meg hogy felmenjek hozzá és személyesen.

megbánni nem bántam meg hogy szakítottam, anyuék is "örömtáncot" jártak hogy megjött az eszem...de megérdemelte hogy így tettem...hozzá teszem utána jött a "de egy mocskos büdös krva vagy" sms-ezés...

de ha normális kapcsim lenne ami mondjuk kihült vagy vmi más okok miatt vetnék véget akkor biztos hogy személyesen oldanám meg...

L21

2011. szept. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!