Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak már valakivel smsbe?
én egyszer szakítottam...tudom parasztság de nem volt mást választásom...
röviden: táv kapcs vlt (80 km) nagyon ritkán találkoztunk....és állandóan matt részegen hivott fel...ha férfi hangot hallott a teloba (pl kikor sétáltam és elment mellettem egy srác) rögtön neki állt anyázni...kb másfél évig bírtam így és egy ugyan ilyen részeges anyázós telefonos beszélgetés után dühömben írtam neki hogy felejtsen el, mert ahogy beszélt velem annyit se érdemelt vna meg hogy felmenjek hozzá és személyesen.
megbánni nem bántam meg hogy szakítottam, anyuék is "örömtáncot" jártak hogy megjött az eszem...de megérdemelte hogy így tettem...hozzá teszem utána jött a "de egy mocskos büdös krva vagy" sms-ezés...
de ha normális kapcsim lenne ami mondjuk kihült vagy vmi más okok miatt vetnék véget akkor biztos hogy személyesen oldanám meg...
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!