Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel érdemelhettem ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érdemelhettem ki hogy fájdalmat okozzon?

Figyelt kérdés
szeretek egy lányt, akiért az életemet odaadtam volna, mindig őszinte voltam vele, és mindent megbeszéltünk... vagyis ezt gondoltam én. kiderültek dolgok, ő semmiben nem volt velem őszinte... nem vagyok egy nyálgép, de senkit nem szerettem még ennyire mint őt... tönkrementem teljesen és tanácstalan vagyok
2011. szept. 19. 16:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy jelentesz neki annyit, hogy téged alázzon meg, nem pedig eleve ilyen természet?
2011. szept. 19. 16:43
 2/21 anonim ***** válasza:
A csajokért nem érdemes sírni szard le !!
2011. szept. 19. 16:46
 3/21 A kérdező kommentje:
úgy állította be magát a csaj hogy semmiben nem hazudna nekem meg stb... és én bíztam benne :S az a baj velem hogy a lelki fájdalmat rohadt nehezen viselem el, és alapjaiban véve tényleg nem vagyok ilyen, szóba nem hoznék ilyen témát de ez az egyetlen dolog ami ki tud borítani.
2011. szept. 19. 16:46
 4/21 A kérdező kommentje:
ha nem jelentettem volna neki semmit, akkor 1 év különlét után nem hívott volna fel sírva hogy szeret és velem akar lenni...
2011. szept. 19. 16:48
 5/21 anonim ***** válasza:
figyu. azzal nem könnyíted meg az életed ha keseregsz. lenne elég okod rá. de próbálj pozitívan hozzáállni, és nem törődni azzal aki nem érdemli meg.
 6/21 anonim ***** válasza:
 7/21 anonim ***** válasza:

Az a csaj nem érdemel meg téged :/

az ilyen lányok kavarják a sz*rt és ráadásul nagy r*bancok :/

2011. szept. 19. 16:58
 8/21 A kérdező kommentje:
Ő nem ribanc, csak megbántott és átvert, miközben engem gyanusitgatott azzal hogy megcsalom meg stb, meg hogy tuti más kedvéért edzek hogy megnézzenek meg stb... hát hallod :S minden egyes éjszaka simogattam ha nem tudott elaludni, ha problémája volt mindenben számíthatott rám, ha venni szeretett volna valamit de nem volt rá épp pénze akkor megvettem neki... tényleg ezt érdmeltem volna?
2011. szept. 19. 17:05
 9/21 anonim ***** válasza:
"Sok jó ember került már híd alá nő miatt." - Van egy ilyen mondás, nem tudom kitől származik, talán Bukowskitól. Hát igen barátom, ilyenek a rib-ncok. Tanulópénz.
2011. szept. 19. 17:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Nice guys finish last. Béta hím vagy tesókám.
2011. szept. 19. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!