Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érdemelhettem ki hogy fájdalmat okozzon?
"hali! ugyan így vagyok vele mint te, bár mi még nem szakítottunk.. hétvégén megyek bulizni én is, és k urvára les zarok majd mindent. :)) "
Ilyenkor szokott az lenni, hogy a kis köcsög beqr mint az atom és beleköt a disco legnagyobb állatjába, aztán meg újra van miért sírni, hogy vele hogy kicseszett az élet.
Mibol gondolod hogy az elet igazsagos es azt adja amit erdemelsz?
Ebresztooooooo
Felesleges sírnod miatta.Át vert a csaj téged rendesen ezek szerint.
Ne törődj vele többé,ha vissza jönne mondjuk fél év múlva akkor se.
Egyébként Bukowski-tól származik az a mondás.
21: a disco legnagyobb állatja? hát figyelj... az ember mérete nem egyenlően arányos az intelligenciájával. "
Hát igen, végülis inkább az IQ adja meg, hogy ki mennyire jól verekszik. Aha értem.
"másrészt meg van hogy az embernek összejönnek a dolgok, a problémák és egyszerűen csak ki akar kapcsolódni. ha discoba kicsit többet iszik az ember akkor szerinted tényleg minden esetben kötözködni kezd? ez nem így van... "
Van jó pár kidobó ismerősöm és volt, hogy én is voltam az régebben, vagy csak nekik segítettem be ingyen. És hát jellemző tendencia ez, hidd el. A búspööcs lemegy full részegen, könyököl meg lökdös mindenkit, aztán ha a kidobók ki akarják dobni, akkor neki áll feljebb és jól helyben hagyatja magát.
"sógorom egyszer azt mondta nővéremnek hogy nem a nagy kigyúrt dögöktől kell félni hanem azoktól akiből ki sem néznéd... "
Ezt általában a kis 40 kilós idióták mondják, akik láttak 2 Bruce Lee meg 3 Zsánklódvandammes filmet és azt hiszik, hogy minden úgy működik, ahogy azt ők elképzelik. Most elmondom neked, hogy az utcán, hogyha azt vesszük, hogy mindkét félnek 0 küzdősportos múltja van, és az egyik 70 a másik 100 kilós, akkor esélye nincs a 70 kilósnak. Vagyis kb 5%, amennyi a szerencsefaktor az egészben kb. Az megint más dolog, hogyha valakinek küzdősportos múltja van. Az egyik régi shotokanos mesterem 160cm és 60kg volt, 20 éves múlttal, na az tényleg akárkit kiütött és nála tényleg nem számított a méret . De hány köcsög pubi van ekkora tapasztalattal, aki mégis azt pofázza, hogy ő szarráverne akár 100 kilós állatokat is?
2engem nem érdekelne ha egy kidobó nekem jönne... fognék egy pengét, és átvágnám a karja alsó részén elhelyezkedő artériát ami elég ahoz hogy fél perc alatt elvérezzen. önvédelem lenne..."
1. és ezt te úgy gondolod, hogy olyan könnyű 130-as pulzusszámmal egy kb 5x2cm-es részt eltalálni, úgy, hogy az ellenfél mozog.
2.ez b@szottul nem önvédelem, de ebből látszik, hogy még életedben nem voltál benne utcai verekedésekbe. Megsúgom neked, hogyha olyan van, hogy beléd kötnek, megütnek, és te aztán szarrá vered az illetőt, még úgy is az esetek 90%-ban te fogod megszívni. Hogyha egy puszta kezes támadóval szemben használsz fegyvert, akkor viszont tényleg qrvára, de qrvára megszívod.
Elkeveredtünk.
Amúgy sok kidobó tényleg nagy f@sz, és 1 Heinekenért szarrá vernek akárkit, hogyha egy haverjuk kéri rá őket. De lebecsülni akkor sem kell a nagy állatokat.
Neked meg annyit, hogy ne legyen 100% off, hogy nagyon, de nagyon meg kell válogatni, hogy kinek öntsd ki a szíved és kinek add ki magad, kinek higgy. Én inkább vagyok bizalmatlan és inkább adom ki annak magam, akit már rég ismerem, minthogy sárbatiporjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!