Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem elhanyagol engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem elhanyagol engem és a gyereket is az utóbbi időben, tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tegyek, hogy rendbe jöjjenek a dolgok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 4 éve házasodtunk össze 1 év járás után, ennek ellenére éreztük, hogy ez nagyon nagy szerelem, 3 éve született egy lányunk is. Szülei elejétől ellenezték, szerintük nem vagyok a lányukhoz való, mindegy, elköltöztünk jó messzire tőlük és minden oké volt, boldogan éltünk. A gyereket nem terveztük de aztán úgy gondoltuk, hogy ez egy jel, hogy nekünk most kell az életünkbe. Ő egy tanult okos lány, én meg hát 16 éves koromtól a saját utamat járom és mivel egy szar családi háttérből menekültem a bizonytalanságba, elég más az út, amit bejártunk, de ez sokkal inkább összehozott minket, legalábbis nekem tényleg ő a legfontosabb a világon. Az utóbbi időben egyre inkább felfelé ível a karrierje és törekszik, hogy elérje az álmait, azt hittem eddig, hogy ez közös ügy, de mostanában úgy érzem, hogy én, meg a gyerek nem férünk bele vagy tehernek tart minket. Jelenleg alkalmi munkákból élek, mert nem találok normálisat, a lányom bölcsiben van, de mikor nem, akkor többnyire én vagyok vele. A feleségem gyakran többet van távol 2 nap alatt, mint én egész héten, mert mindig van valami, amiért hívják, amiért találkoznia kell valakivel, valami dolog, ami nem várhat. Megértő vagyok alapból, sokáig én is azon voltam, hogy neki jó legyen, de baromi sokat veszekszünk mostanában, legtöbbször f.szságokként kezdődik, hogy valamit már megint elszúrtam, aztán bedurvul és a fejemhez vág olyanokat, amiknek nem kéne beleférniük egy kapcsolatba. Ha megmondom, hogy jó lenne, ha nem menne hétvégén dolgozni, akkor nekem vágja, hogy egy lúzer vagyok vagy durvábbakat és elhúz a fenébe, mondván idegesítem és megfullad az itthoni légkörtől. Most nem ez történt, de itt hagyott minket hétvégére és lement a szüleihez, hogy kiszellőztesse a fejét.

Nem kezdek el mártírkodni, de én úgy érzem sokat tettem ebbe a kapcsolatba, sosem flörtöltem mással, felhagytam a régi életvitelemmel miatta, mi csak egymásnak vagyunk elég régóta, most már nyilván a gyerekért is és megjártunk a pokoltól a mennyig mindent, túl erős a kapcsolatunk ahhoz, hogy ennyire szarjon a fejemre. Nem hat az, hogy valamivel is próbálom kimutatni, hogy milyen jó nekem ez a család, mert ennek ellenére is egyre inkább elhanyagol. Valahogy rendbe akarom hozni a dolgokat mert vele akarom leélni az életemet. Nem tudom, hogy hogyan cselekedjek hogy pozitív irányba alakuljon az életünk, ezért kérek itt tanácsot.

2012. dec. 2. 00:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Am is fura nekem, hogy a kérdésből kiderül kb, milyen hogy nehéz helyzetben van, ill vannak, erre a válaszolók nagy része, csak tovább mószerolja.

Az,hogy a bnőd lenéz, mert te nem vagy olyan előkelő, nincs olyan diplomád, tehát elmehetsz a fenébe, véleményem szerint, ez nem segítség! És egyáltalán, honnan tudjátok, hogy így van?

2012. dec. 2. 13:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Azt nem értem,hogy ha egy konkrét család problémájáról van szó, hogy tehetik a szerelem-szex kategóriába a tizenévesek közé? Ezek a moderátorok nem normálisak.

Egyébként hány évesek vagytok? Nekem az jön le, hogy régebben nem fordult elő ilyesmi, csak mióta ennyit dolgozik. Az nem lehet, hogy úgy érzi, korán jött a gyerek és a család, nem élte ki magát? Azt írod tanult, okos lány és hogy más környezetből jöttetek. Gondolom, tipikus jókislány-rosszfú felállás történt.

Én azt mondom, neked is kéne mutatnod némi fejlődést, mert lehet, hogy az ő életében már nem elég a lángolás, mint régebben, meg az, hogy beleviszed a rosszba, felnőtt partnert akar maga mellett látni.

2012. dec. 2. 13:40
 23/27 anonim ***** válasza:
15ös: doktorival már igazán tudhatnád, hogy az LESZ és nem LESSZ:DDD te maximum szeretnéd ha doktorid lenne, kétlem, hogy az érettségi sikerült...
2012. dec. 2. 13:40
 24/27 A kérdező kommentje:
Én 29 vagyok, ő 27, régebben nem volt ilyen durva probléma nagyon szerelmesek voltunk, meg mindent együtt oldottunk meg, kb tavaly óta éve veszekszünk ennyit. Már próbálkoztam mindennel és ha egy ideig jó is utána megint valamin elkezd veszekedni. Tényleg nem jártam egyetemre, de fotós végzettségem van, ezen a területen dolgozom. Ez nem probléma köztünk, én rengeteget olvasok és tájékozott vagyok, szeretem a művészeteket. A szülei tényleg befolyással vannak rá mostanában megint szerintük én egy akarat gyenge semmirekellő vagyok és nem illek a családba. 19-22 éves korom körül voltak drogügyeim és ezen nem tudják túltenni magukat, pedig már régóta szakítottam ezzel az életvitellel és ezt ők is látják.
2012. dec. 2. 16:00
 25/27 anonim ***** válasza:

"A szülei tényleg befolyással vannak rá mostanában megint"

Akkor , ez lehet a probléma "gyökere" :D ha ilyen idióta családja van, akik szeretik szívni a véreteket, csak mert nem az ő elképzelésükhöz igazodik az, amit a lányuk szeretne... ezért kötnek beléd ott ahol tudnak, mert ők majd jobban tudják hogy mi a jó - ismerős.

Ilyen emberek am nincsenek tekintettel senkire és semmire, csak az számít nekik, hogy nekik legyen igazuk, díszeleghessenek a jó, megmentő szülő szerepében. Fogalmam sincs, mit lehetne ezzel tenni. Én anyukám is ilyen, útálja a páromat, mindennek lehordta, ezért jó messze költöztem tőlük, minimálisra redukáltam a vele való kapcsolatot.

2012. dec. 2. 16:33
 26/27 anonim ***** válasza:

Am, sztem elképzelhető, hogy a bnőd stresszes, amivel nem tud mit kezdeni, azt rajtad vezeti le.

Utána, a "fojtogató otthoni légkörből" hazarohan, ahol a szülei kihasználják ezt a gyenge pontját, és duruzsolják neki, hogy ez miattad van... amit kézenfekvő lehet el is hinni, ők pedig nyeregben érzik magukat, mert pillanatnyilag könnyedén ellened tudják fordítani.

Erre kellene vhogy felnyitni a párod szemét, egy nyugodtabb pillanatban, amikor épp kiegyensúlyozottabb.

Nyilván számára is egyértelmű a szülei "szándéka", de ne adja alájuk a lovat azzal, hogy épp ilyenkor hazalátogat.

Lehet őt is lefárasztotta már a velük való konfrontálódás, mégsem akar nekik sem ellent mondani...

2012. dec. 2. 16:52
 27/27 anonim ***** válasza:

Am, megértem, nehéz ellentmondani a szülőknek, mert fontosak, nélkülük nehéz, de mégis, van egy pont, amit nem kelle átlépniük.

Maradj kitartó és stabil, ha fontos neked, ne inogj meg. Az alapján amit leírtál, normális, korrekt embernek tűnsz, ha ők ezt nem veszik észre, és áskálódnak, legyen az az ő bajuk - őket jellemzi.

2012. dec. 2. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!