Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem elhanyagol engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem elhanyagol engem és a gyereket is az utóbbi időben, tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tegyek, hogy rendbe jöjjenek a dolgok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 4 éve házasodtunk össze 1 év járás után, ennek ellenére éreztük, hogy ez nagyon nagy szerelem, 3 éve született egy lányunk is. Szülei elejétől ellenezték, szerintük nem vagyok a lányukhoz való, mindegy, elköltöztünk jó messzire tőlük és minden oké volt, boldogan éltünk. A gyereket nem terveztük de aztán úgy gondoltuk, hogy ez egy jel, hogy nekünk most kell az életünkbe. Ő egy tanult okos lány, én meg hát 16 éves koromtól a saját utamat járom és mivel egy szar családi háttérből menekültem a bizonytalanságba, elég más az út, amit bejártunk, de ez sokkal inkább összehozott minket, legalábbis nekem tényleg ő a legfontosabb a világon. Az utóbbi időben egyre inkább felfelé ível a karrierje és törekszik, hogy elérje az álmait, azt hittem eddig, hogy ez közös ügy, de mostanában úgy érzem, hogy én, meg a gyerek nem férünk bele vagy tehernek tart minket. Jelenleg alkalmi munkákból élek, mert nem találok normálisat, a lányom bölcsiben van, de mikor nem, akkor többnyire én vagyok vele. A feleségem gyakran többet van távol 2 nap alatt, mint én egész héten, mert mindig van valami, amiért hívják, amiért találkoznia kell valakivel, valami dolog, ami nem várhat. Megértő vagyok alapból, sokáig én is azon voltam, hogy neki jó legyen, de baromi sokat veszekszünk mostanában, legtöbbször f.szságokként kezdődik, hogy valamit már megint elszúrtam, aztán bedurvul és a fejemhez vág olyanokat, amiknek nem kéne beleférniük egy kapcsolatba. Ha megmondom, hogy jó lenne, ha nem menne hétvégén dolgozni, akkor nekem vágja, hogy egy lúzer vagyok vagy durvábbakat és elhúz a fenébe, mondván idegesítem és megfullad az itthoni légkörtől. Most nem ez történt, de itt hagyott minket hétvégére és lement a szüleihez, hogy kiszellőztesse a fejét.

Nem kezdek el mártírkodni, de én úgy érzem sokat tettem ebbe a kapcsolatba, sosem flörtöltem mással, felhagytam a régi életvitelemmel miatta, mi csak egymásnak vagyunk elég régóta, most már nyilván a gyerekért is és megjártunk a pokoltól a mennyig mindent, túl erős a kapcsolatunk ahhoz, hogy ennyire szarjon a fejemre. Nem hat az, hogy valamivel is próbálom kimutatni, hogy milyen jó nekem ez a család, mert ennek ellenére is egyre inkább elhanyagol. Valahogy rendbe akarom hozni a dolgokat mert vele akarom leélni az életemet. Nem tudom, hogy hogyan cselekedjek hogy pozitív irányba alakuljon az életünk, ezért kérek itt tanácsot.

2012. dec. 2. 00:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
24%

Ezen az oldalon ne várj normális választ! Itt csak a nők válaszolnak, akik szerint a nő CSAK tökéletes lehet. Mindenért a férj a hibás!

Ha egy nő szereti a férjét, szereti a gyerekét, azt NEM fojtja meg az otthoni légkör! Ha gond van, akkor éppen neki kellene ezen változtatni!

A feleségeddel elszállt a ló! Neki már a karrier, a barátai,a szülei fontosak, ti nem. Ők valószínűleg még biztatják is ellened.

Bármit csinálsz, el fog hagyni téged, de lehet, hogy a gyereketeket is!

Az ilyen ők nem érdemlik meg, hogy gyerekük legyen.

Ilyenkor szégyenlem, hogy én is nő vagyok.

2012. dec. 2. 06:41
 12/27 anonim ***** válasza:
Bárki, bármit mond, sokat számít, hogy kb azonos iskolai végzettség, munkakör legyen. Te épp alkalmi munkákat kapsz, ő a karierjét építi erősen. Ezek annyira különböző utak, hogy legtöbb ilyen családban, komoly problémákat okoz. Hogy menthető-é? Amit magam körül látok, nem nagyon.
2012. dec. 2. 08:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Kinőtt téged, sajnos ez van. Ő fejlődik, te meg megrekedtél. Érdekes módon, ha fordítva lenne, akkor ugye senki semmi kivetnivalót nem találna, ugye?

Vagy képzed magad és céljaid lesznek, vagy igencsak hamar elválnak útjaitok. A karrierista okos nő meg az alkalmi munkás nem egy kategória, bocs. Hasonló szinten kell lennetek, vagy el kell tudni fogadnotok egymás így. Mindenképpen beszéljétek meg, mi legyen, mi nem tudjuk helyettetek megoldani a házasságot.

2012. dec. 2. 09:06
 14/27 Pendulum92 ***** válasza:
Elég durván felcserélődött a szerepkör
2012. dec. 2. 09:27
 15/27 anonim ***** válasza:
12-essel egyet értek, nálunk is sok problémát okozott hogy magasabb végzettségem volt (doktori) mint a páromnak (érettségi) ebből kifolyólag mindíg bizonyítani akart és folyton kisséebségi érzése volt meg féltékenykedett, rá is ment a kapcsolat. Nálad nem pont ugyanez a helyzet, a feleséged egyszerűen kinőtt. Nem hibáztatom hogy építi a karrierjét viszont otthagyni hétvégére a lányát, meg folyton dolgozni szerintem kicsit sok. Az a szomorú hogy ő láthatóan nem is akar tenni semmit hogy mentse a kapcsolatotokat. Ebből valószínűleg válás lessz.
2012. dec. 2. 09:46
 16/27 anonim ***** válasza:
amikor ráér,akkor beszélges vele. sok munka nem ér rá,vagy nem lazit. szeret téged,és lányotokra sincs ideje
2012. dec. 2. 10:12
 17/27 Pendulum92 ***** válasza:

Igen pár előttem válaszolóval kell, hogy egyet értsek, nem úgy néz ki a feleséged, mint aki érdeklődik irántatok.

Olyanokat vág a fejedhez, hogy lúzer? Te miket mondasz rá?

Ha nem fér bele egy kapcsolatba nálad ez, miért vagy vele?

A véleményem: saját szemszögemből nézve nem maradnék így egy kapcsolatban, még a pénzért se. Teljesen más az értékrendetek. Valószínűleg, mivel elég hamar házasodtatok össze, a nagy szerelem közepén, nem volt időtök kiismerni egymás valódi énjét. Most, hogy a szerelem köde kicsit kitisztult, kiderült, hogy a valódi énetek még sem olyan vonzó egymás számára. Így nehéz együtt élni békében, boldogságban. Lehet, de akkora áldozatokkal jár, hogy a legtöbb ember erre nem lenne képes.Ha ezen felcsillanna a szemed: nem elég, ha csak te áldozol, neki is muszáj valamit, ha erre nem hajlandó, megette a fene.

2012. dec. 2. 11:29
 18/27 Pendulum92 ***** válasza:

"Nem kezdek el mártírkodni, de én úgy érzem sokat tettem ebbe a kapcsolatba, sosem flörtöltem mással, felhagytam a régi életvitelemmel miatta, mi csak egymásnak vagyunk elég régóta, most már nyilván a gyerekért is és megjártunk a pokoltól a mennyig mindent, túl erős a kapcsolatunk ahhoz, hogy ennyire szarjon a fejemre. Nem hat az, hogy valamivel is próbálom kimutatni, hogy milyen jó nekem ez a család, mert ennek ellenére is egyre inkább elhanyagol. Valahogy rendbe akarom hozni a dolgokat mert vele akarom leélni az életemet. Nem tudom, hogy hogyan cselekedjek hogy pozitív irányba alakuljon az életünk, ezért kérek itt tanácsot."

Bocsi, nem akarlak bántani, csak probálom reaálisan felvázolni a dolgokat: Szerintem valamiben nem felelsz meg az elvárásainak, és csalódott. De ez nem a te hibád. Tudom, nem ismerlek titeket, de szerintem egészen más kategória vagytok. Te az az odaadó, hűséges, családszerető férfi vagy. A Feleséged meg az önimádó, karrierista nő, sőt még a szülei is ellened hangolják, tuti, hogy bíztatják erre, amit mostanában csinál. Mutatto jeleket régebben is, hogy ilyen?

összefoglalva: szerintem el fog válni előbb utóbb, mert az útjában álltok.Inkább tedd magad rendbe lelkileg, probálj nem függni tőle. Ennyit tudok még tanácsolni.

2012. dec. 2. 11:38
 19/27 Pendulum92 ***** válasza:

Ja és még egy fontos dolog: Ha ő nem akarja ezt veled, HIÁBA TEPERSZ, azzal csak rosszabb lesz. Ha nem vagy neki kihívás, mert ez szokott lenni az ilyen férfiaknál, mint te(nem bántásból, én is ilyen voltam), akkor a teperéssel még jobban lerombolod a tekintélyed, ami már így sincs, ha lúzernek nevez.

még egy fájdalmas dolog: szerintem csal téged :(

2012. dec. 2. 11:47
 20/27 anonim ***** válasza:

Továbbra sem értek egyet azzal, hogy a válaszolók azt súlykolják, hogy az iskolai végzettség mennyit számít, és hogy a kérdező elmehet a sunyiba az övével. Egy kapcsolaton belül pont nem ez számít, esetleg, a külvilág felé mutogatás szempontjából fontos, de igazából nem fontos!

Viszont, ez tényleg jó lehetőség arra, hogy a kérdező is tanuljon vmi újat, ez előtt már írta is vki.

2012. dec. 2. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!