Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelem a lányt, de van egy gyereke. Lehet ez probléma a későbbiekben?
Természetesen nem arról van szó, hogy zavar, hogy van egy kisfia, csak tapasztalat nélkül nem tudom, hogy mennyire szokott ez problémákat okozni?
A kérdést pont azért tettem fel, mert sosem egyéjszakás kalandokra tervezek, hanem hosszú távra. Eddig két "komoly" kapcsolatom volt, mindkettő nagyjából 6 évig tartott és mindkettőnél az volt a szakítás oka, hogy nem tudok eljárni velük szórakozni esténként, meg sokszor fáradt vagyok munka után. Igaz, mindketten fiatalabbak voltak és nem dolgoztak, hanem tanultak. Hozzáteszem, hogy tényleg sokat dolgozom, de így tudom elérni, hogy meglegyen mindenünk! Sajnos ezek miatt van bennem egy kis tartózkodás is!
Ha megint felmerül ez a "probléma", akkor viszont nem csak a lány, hanem a kisfia is "sérül" ebben a dologban.
Ezért kell a lehetőségekhez képest a legbiztosabb döntést hoznom.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok választ!
Kérdező!
Nagyon szép tőled, hogy így gondolkodsz, de mint írtam egyszer már, a terveink nem biztos, hogy beigazolódnak. Találkozz csak a hölggyel, majd meglátjátok , hogy hogy van tovább. Addig biztosan nem fogsz hozzá járni és a gyerekéhez, hogy megszeressen, amíg valamennyire is nem vagytok ebben biztosak.
Valóban nehéz, hogy a kicsi megkedvel, de bárki mással is ez lenne. Ennek ellenére, nyilván próbálja óvni anya a gyermekét, de egy kicsit lehet önző, mert 26 évesen, igen is szüksége van valakire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!