Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kedvelem a lányt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kedvelem a lányt, de van egy gyereke. Lehet ez probléma a későbbiekben?

Figyelt kérdés
29 vagyok és megismerkedtem egy 26 éves lánnyal. Nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, de van egy 4 éves kisfia. Soha nem kerültem még ilyen helyzetbe és nem tudom, hogy merjek-e belemenni mélyebben egy ilyen kapcsolatba. Nem tudom, mennyire fog gondot okozni a kapcsolatunknak, hogy más gyerekét fogom nevelni(sajnos van ilyen ismerősöm, akinél ez volt egy nagyon nagy probléma). Másrészt nem tudom, hogy a lány csak apukát keres a kisfiának, vagy apukát és társat szeretne? Ezt mégsem lehet így megkérdezni! Egyébként Neki is van munkája, de egy kicsit attól is félek, hogy csak valaki nyakába akarja akasztani magukat. Ezt nem rosszindulatból írtam, de nagyon sok ilyen esetről lehet hallani és sajnos annyira nem keresek jól, hogy még plussz két embert el tudjak tartani. Igazából ezt sem lehet megkérdezni! Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek egy ilyen helyzetről? Mik a tapasztalatok egy ilyen helyzetről? Figyelembe kell vennem, hogy egy kisgyerek és egy nagyon kedves hölgy életébe szólok bele, akiket nem akarok megbántani semmiképpen! Ezért lenne fontos, hogy használható válaszokat kapjak. Bocs, de kicsit hosszú lett! Köszi, hogy elolvastad!
2012. nov. 28. 18:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Természetesen nem arról van szó, hogy zavar, hogy van egy kisfia, csak tapasztalat nélkül nem tudom, hogy mennyire szokott ez problémákat okozni?

A kérdést pont azért tettem fel, mert sosem egyéjszakás kalandokra tervezek, hanem hosszú távra. Eddig két "komoly" kapcsolatom volt, mindkettő nagyjából 6 évig tartott és mindkettőnél az volt a szakítás oka, hogy nem tudok eljárni velük szórakozni esténként, meg sokszor fáradt vagyok munka után. Igaz, mindketten fiatalabbak voltak és nem dolgoztak, hanem tanultak. Hozzáteszem, hogy tényleg sokat dolgozom, de így tudom elérni, hogy meglegyen mindenünk! Sajnos ezek miatt van bennem egy kis tartózkodás is!

Ha megint felmerül ez a "probléma", akkor viszont nem csak a lány, hanem a kisfia is "sérül" ebben a dologban.

Ezért kell a lehetőségekhez képest a legbiztosabb döntést hoznom.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok választ!

2012. nov. 29. 07:33
 22/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nagyon szép tőled, hogy így gondolkodsz, de mint írtam egyszer már, a terveink nem biztos, hogy beigazolódnak. Találkozz csak a hölggyel, majd meglátjátok , hogy hogy van tovább. Addig biztosan nem fogsz hozzá járni és a gyerekéhez, hogy megszeressen, amíg valamennyire is nem vagytok ebben biztosak.

Valóban nehéz, hogy a kicsi megkedvel, de bárki mással is ez lenne. Ennek ellenére, nyilván próbálja óvni anya a gyermekét, de egy kicsit lehet önző, mert 26 évesen, igen is szüksége van valakire.

2012. nov. 29. 10:45
 23/23 A kérdező kommentje:
Kszönöm szépen a választ!
2012. nov. 29. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!