Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelem a lányt, de van egy gyereke. Lehet ez probléma a későbbiekben?
Teljesen természetes az, hogy te ezen elgondolkozol.
Gondolom holnap nem akartok összeköltözni és házasodni. Nyugodtan ismerkedj vele és a gyerekkel is aztán majd az idő eldönti.
Jézusom. A hölgy nyilván a párját keresi, nem a gyermeke apját, anyagi segítőjét. Miről beszéltek?
Kérdező!
Igazából neked kell tudni, hogy zavar-e ez téged? Nagyon sok helyen működik és jól.
Nem kell feleségül venned rögtön, ismerkedjetek. Ezzel nem bántjátok meg egymást.
Ha jól alakítja, elsőre nem fog belevinni az életükbe a kicsivel, majd akkor, ha mindketten biztosak lesztek ebben.
Egyébként nincs gyermekem még, de sosem várnám el ilyen helyzetben a páromtól, hogy anyagilag járuljon hozzá a neveléshez.
Azt igen, hogy ne felejtse el, hogy én a gyerekkel együtt vagyok, tehát csak akkor jöjjön, ha elfogadja ezt a szituációt, a gyerekemet, és hogy osztozik egy kis emberrel. :)
Nem kell rögtön összeköltözni, meg házasodni. Ha jól elvagytok, meg kell próbálni, ez hónapokon belül úgyis kiderül.
Én sem úgy kezdek neki egy kapcsolatnak, hogy "na de ugye nem csak azért lesz velem, mert..?". Ha igen, akkor az még a kapcsolatban kiderül, a házasság előtt.
Egyébként is, miért ne akarhatna egy társat? 26 évesen még roppant fiatal. Ha a kisgyereke zavar, akkor ne kezdj bele, de ha igazán tetszik és tudnál szerelmes lenni, akkor ez nem akadály.
Én ismerek olyan párt, akik a saját közös gyermekük mellett nevelik még a nő előzőházasságában született 2 kisgyereket is, és boldogok.
Ráérsz még dönteni, ismerkedjetek.
"Jézusom. A hölgy nyilván a párját keresi, nem a gyermeke apját, anyagi segítőjét. Miről beszéltek? "
Gondolom a kérdező hosszú távra terezné és igen neki is elég sok költésé lenne a gyerekre, persze nem most de nem is csak mostanra tervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!