Lehet ebből probléma a későbbiekben?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek még anno 14 éves korában, a helyi igen értelmes nőgyógyásza felrakott neki egy spirált,mert ő ezt a fogamzásgátlást javasolta...
Nem vagyok egy tudós, de azt tudom, hogy spirált általában azoknak a nőknek szoktak ajánlani és felrakni, akik már szültek vagy nem valószínű, hogy akarnak több gyereket.
Kérdésem, hogy ez a gyermekvállalásnál okozhat nekünk problémát? Nagyon aggódok! Köszi
2012. jún. 20. 12:57
1/3 anonim válasza:
Ez az orvos nem normális!!! És akkor még enyhén fogalmaztam!
2/3 anonim válasza:
Azért az orvos mondta neki, hogy a spirált 5 évente kell cseréltetni? És persze évente megnézetni.
Ha már leszedette, akkor elvileg nem fog gátolni. Viszont tuti elmennék egy másik dokihoz és megnézetném vele magam.
Tényleg nem százas az a doki... Felháborító!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Leszedette még rá egy évvel rögtön, de mindenféleképpen orvost fogunk váltani,mert legszívesebben agyonverném az ilyen embert..... köszi válaszokat :)
2012. jún. 23. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!