Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelem a lányt, de van egy gyereke. Lehet ez probléma a későbbiekben?
En is ugy gondolom hogy nyugodtan probald meg. Ne gorcsolj ra. Aztan majd meglatod mi lesz. Nyilvan azzal tisztaban kell lenned hogy a 2-es programokon kivul nagyon sok 3-ast kell szervezni hiszen igy lesz kialakuloban a gyerek es kozted a viszony. Az en lanyom 3 es 1/2 eves volt mikor megismertem a mostani ferjem. A lovardaban ahova jartunk lovagolni akarki akart vele haverkodni inkabb mogem bujt. Amikor a parom kijott hogy ott talalkozzon a gyerekkel (meg anyuek is ott voltak hiszen en lovon ultem) azt hittem rosszul latok a lanykam ahelyett hogy a mama moge bujt volna szegyenlosen kezen fogta a parom. Rengeteg programot csinaltunk lattam ahogy hozzaall a gyerekhez igy 2 honap utan osszekoltoztunk. Nyar vegere (pedig senki nem kerte) egyszercsak apanak kezdte szolitani. Azota is elvalaszthatatlanok (lanyom most 15 eves) ha elvalnank mindkettot nagyon megviselne. Az is igaz hogy a biologiai pasival ( mert apanak nem neveznem) mi nem tartottuk a kapcsolatota gyerek nem volt megzavarva. Es tudja hogy nem a ferjem a biologiai apja.
Tehat hajra a gyerek jo korban van hogy konnyen elfogadjon ha nyitsz fele. Gondolj bele kimarad a bombolos ejszakai nem alvos korszak es csak rajtad all hogy milyen kapcsolatod lesz a gyerekkel. Ha meg megsem tetszik a kapcsolat ne sokaig huzd a szakitast mert ha a gyerek megszeret az szemetseg vele szemben!!!!!
Ha később is költene rá, saját akaratából tenné, egészen nyilvánvaló!
Nem hiszem, hogy évek múlva a 20.000 forintos cipőt neki KELLENE megvenni.
Egyszerűen nem értelek benneteket!
15.
Miért evidens ez? Sok család él külön kasszán, itt is olvashattál több ilyen kérdést. Személy szerint nem támogatom ezt. De ha lenne gyermekem, mindent úgy alakítanék, hogy a páromnak ez ne legyen teher.
Na meg amúgyis, a kérdés nem arról szól, mi lesz évek múlva. Majd az ő dolguk, de leginkább a Kérdezőé, hogy az anyagiakat hogy osszák, hogy megfelelő legyen.
Viszont most ilyenekkel elijeszteni, nem túl szép.
Nyilván nem buta, sejti, hogy előkerül témaként ez is. De az a nő még csak 26 éves. Ezzel az erővel sose legyen párja, ha csak nem egy milliomos férfi az, aki a gyerekét ellátja, anyagilag támogatja?
Na ne vicceljetek már!
"Viszont most ilyenekkel elijeszteni, nem túl szép."
Szóval a jövőre felkészülni és számba venni mindent amivel a kapcsolat járna az nem szép dolog? Elég érdekesen gondolkozol.
Szerintem meg te túl dramatizálva. Ő lényegében arra kiváncsi, hogy lehet-e normális kapcsolatuk? Lehet, miért ne lehetne?
Ne legyél már szűk látókörű!
Az anyagiakat meg úgy osztja a Kérdező, ahogy Ő szeretné. Nem a gyerek és nem is a párja.
Hiába tervezel, az élet kiforrja a dolgokat. Nem minden a terveken múlik.
Egyébként meg, ha a gyerekkel elmegy a bevásárolni, akkor erősen kétlem, hogy 300 forint megterhel bárkit.
Vay ha igen, nem viszi vásárolni. Kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!