Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért csinálja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja? Lehet ebből a későbbiekben probléma? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párommal lassan 1 éve vagyunk együtt, minden rendben van köztünk, de észrevettem (azaz lebukott), hogy szeret kisebb-nagyobb dolgokban füllenteni.

Csak, hogy egy példát is hozzak, pár hónapja beszélgettünk a katonaságról,megkérdeztem tőle, hogy az ő dögcédulája megvan-e még. Azt mondta, hogy igen, de már nem tudja merre, meg is kéne keresnie. Rá 1 hétre ott lógott a nyakában és közölte, hogy megtalálta. Rá nem sokra megnyitva hagyta az e-mailjét a gépemen, nem olvastam bele, de egy levél tárgya a követező volt: dögcédula vásárlása. (Egyértelmű, hogy a neten rendelt magának egyet). Nem szóltam neki a dologról, de szerintem volt már pár ilyen dolog amiben kamuzott, csak még nem derült ki. Szerintetek ez mire utalhat? mániákus hazudozó lehet? Ugyanis nem nagy, lényeges dolgok ezek. Ti mit gondoltok?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

23/N

2012. okt. 31. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajna tippem sincs, miért csinálhatja, de problémákra számítanék a későbbiekben. Nem ártana egy kis beszélgetés vele, ha ez aggaszt téged.
2012. okt. 31. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez arra utalhat hogy nagyotmondó, de nem tudni, milyen mértékben. Könnyen lehet, hogy szeret mindent kiszínezni egy kicsit, hogy érdekesebbnek tűnjön.

Tisztázni kellene vele ezt.

2012. okt. 31. 15:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Azzal kiegészíteném, hogy azért nem kérdeztem rá, vagy mondtam el neki, hogy tudok róla, mert nem szerettem volna őt kellemetlen helyzetbe hozni, miután oly lelkesen elmesélte, miként találta meg.
2012. okt. 31. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig mindenképpen beszélned kell vele, mert ez nem normális dolog. Vagy tud rá magyarázatot adni (pl. szégyellte, hogy az igazit elvesztette, vagy nem akarta bevallani, hogy nincs meg), vagy csak mellébeszél.

De ha nem tisztázzátok, akkor arra fel lehetsz készülve, hogy ez egyre rosszabb lesz, és soha nem bizhatsz meg benne, mert minden kinos helyzetet igy akar "megoldani", és folyamatosan hazudozni fog.

Ez lehet egyébként beteges dolog is, ebben az esetben pszichológus ki tudja deriteni az okokat és kikezelni a problémát.

2012. okt. 31. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Eben az esetben szerintem lehet az is, hogy olyan helyen van a dögcédula, amiről nem akart beszélni, pl. odaadta egy korábbi szerelmének ajándékba.

Nem mindegy, mikor és miért hazudik, oka van-e rá, vagy csak úgy megszokásból csinálja tét nélkül is. Én azért megkérdezném, ha valamin elbukik, miért csinálta, már csak azért is, mert kíváncsi lennék.

2012. okt. 31. 15:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez, hogy odaadhatta ajándékba egy régi szerelmének, eszembe sem jutott. Elgondolkodtató. Bár ebben az esetben, mondhatta volna azt, hogy sajnos már nincs meg.
2012. okt. 31. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Figyu, szerintem ez még belefér az ártalmatlan kategóriába.

Nekem is járt a férjem szombatonként nagyon drága másoddiplomára. Mindig szépen időben elment, hazajött.

Aztán egyszer mosáskor találtam a kabátzsebében egy szombati mozijegyet. Mint egy kisgyerek, úgy elszégyellte magát, és 'bevallotta', hogy nem volt kedve menni, inkább belült suli helyett moziba. Mivel nem két jegyet találtam, csak mosolygtam rajta.

2012. okt. 31. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Ne csinálj belőle nagy ügyet, ha csak apróságokról van szó. Ezek az apró lódítások a férfiúi hiúságra vezethetők vissza. Ha szóvá teszed is, légy óvatos. 47 évi házasság tapasztalata alapján mondom, hogy ezen nem tudsz változtatni, viszont ha átlátsz rajta, és veszed a lapot, az első sarokban jót nevetsz rajta. Ha jó a kapcsolat és egyéb tekintetben megbízható, ne kockáztasd a kapcsolat minőségét.
2012. okt. 31. 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
Én aggódnék. Volt egy ilyen pasim, de neki inkább megfelelési kényszere volt. Akárhányszor "elfinggtam" magamat, annyiszor kaptam tőle mindnfélét. Eleinte furcsáltam, később már idegesített... Volt hogy megosztottam egy Swarowski kristályos nyereményjátékot, és ő rá 1 hétre vett egy ugyanolyan nyakláncot. Akkor tettem ki a szűrét...
2012. okt. 31. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!