Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire lehetlen együtté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire lehetlen együttélni a mai lányokkal?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek! egyre többször tapasztalom hogy k*baszott lusták a lányok. 27 éves vagyok, azért volt pár komolyabb barátnőm együtt éltünk, de szinte egyik se csinált semmit. Nem azt várom hogy hazajövök a melóbol és puccba legyen minden de legalább főzzön már valamit amit meg lehet enni.......

Mindegyiknek csak a haja, a körme, a sminkje a ruhája a fontos. az meg hogy a fürdőszoba tele van a hajszálaival, nem takarítaná el. Vagy hogy kezébe venné a porszívót meg a felmosót. Vagy hogy áthúzza az űgyneműt mert tiszta smink a párna mert időnként fáradt este lemosni magáról.

Én apámmal éltem anyám elhagyott minket igy belém nevelődött hogy nincs nő aki megcsinálja ezeket helyettem de hát akkoris ha már együtt élsz valakivel akkor megoszlik a házimunka is.

2012. nov. 22. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
37%
Akkor ne sírjon a szája, hogy sokat dolgozik. Másrészt arról is megvan a véleményem, aki a macskája miatt marad itthon.
2012. nov. 22. 17:54
 52/66 anonim ***** válasza:
Hát a kérdéshez már közötök nincs!
2012. nov. 22. 17:55
 53/66 anonim ***** válasza:
48: Ha annyira érdekel, elég sokat járok külföldre is dolgozni és Németországban is van saját házam. Akármikor kimehetek és minden bizonnyal ki is fogok menni. És te miért nem mész külföldre? Honnan tudod, hogy megtudok -e főzni bármit is? Ettél már nálunk a vasárnapi ebédből, amit én főzök? Nem és nem is fogsz senkinél sem normális kaját kapni, mert a kutyáknak se fogsz kelleni.
2012. nov. 22. 18:34
 54/66 anonim ***** válasza:
Decemberben megyek külföldre és van már barátnőm 2 éve bocsi. Aki egyébként akkor főzött és takarított először miután összejöttünk. És a mai napig én tartok nagyobb rendet. Egyébként a legaranyosabb lány a világon. Valószínűleg az én vasárnapi ebédem ötször lepipálja a tiedet már csak a gyakorlatból eredően is. Ugyanis én nem játszom azt, hogy nincs kedvem, akkor nem csinálom. Régen a nagymamáink se osztották ezt az elvet... Szégyen, hogy ma már ez tök természetes.
2012. nov. 22. 20:16
 55/66 anonim ***** válasza:
54: Már bocs, de kit érdekel az, hogy mi volt régen?! Engem ugyan nem! És az sem érdekel, hogy bizonygatod, hogy milyen jól főzöl. Gratulálok, ha az életedben férfi létedre nem volt eddig jobb dolgod, mint főzőcskézni.
2012. nov. 22. 21:37
 56/66 anonim ***** válasza:
Hölgyeim, nem igaz, hogy nem látjátok, hogy a srác direkt húzza az orrotokat. Már meg is beszéltük itt mindenki előtt, hogy szándékosan szurkál, mert tetszik neki a felháborodásotok de akkor is habzó szájjal mentek neki. Most lényegtelen, hogy jó dolog, vagy sem így trollkodni, de legalább vegyétek már észre, hogy ez már nem vita, hanem heccelés. Úgy viselkedtek, mint egy felpaprikázott kutya, akinek ha megpiszkálja valami az orrát, azt szét akarja tépni.
2012. nov. 22. 23:02
 57/66 anonim ***** válasza:
Taps!!!
2012. nov. 22. 23:27
 58/66 anonim ***** válasza:
18%
Bár a főzés meg a takarítás menne ilyen jól, mint a dühöngés orvos létedre. Mit csinálsz, ha a beteg visszaszól? Levágod a mellbimbóját? Hihetetlen, hogy 100-ból 95 primitív ember van hiába a diploma.
2012. nov. 22. 23:29
 59/66 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy orvos? Messziről jött ember... Sok itt a troll ő is az. A diploma meg nem egyenlő tudással, ha van pénze akkor apuka az orvosin is kezébe tolja a diplomát bármi áron is.
2012. nov. 23. 09:55
 60/66 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos. Egy másik válaszoló az orvos. Én, ha orvos lennék, az ilyeneket, mint te, kiherélném. :P
2012. nov. 23. 13:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!