Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire lehetlen együttélni a mai lányokkal?
Tisztelet a kivételnek! egyre többször tapasztalom hogy k*baszott lusták a lányok. 27 éves vagyok, azért volt pár komolyabb barátnőm együtt éltünk, de szinte egyik se csinált semmit. Nem azt várom hogy hazajövök a melóbol és puccba legyen minden de legalább főzzön már valamit amit meg lehet enni.......
Mindegyiknek csak a haja, a körme, a sminkje a ruhája a fontos. az meg hogy a fürdőszoba tele van a hajszálaival, nem takarítaná el. Vagy hogy kezébe venné a porszívót meg a felmosót. Vagy hogy áthúzza az űgyneműt mert tiszta smink a párna mert időnként fáradt este lemosni magáról.
Én apámmal éltem anyám elhagyott minket igy belém nevelődött hogy nincs nő aki megcsinálja ezeket helyettem de hát akkoris ha már együtt élsz valakivel akkor megoszlik a házimunka is.
Felháborító! Inkább fizetsz egy bejárónőt, minthogy 15 perc alatt kiporszívózzál. Urambocsá 30 perc alatt egy héten. Főzni meg derogál, mert "amíg nem muszáj, nem csinálom". Helyette gondolom bőven van időd facebookozni, filmet nézni, stb.
Az egyáltalán nem számít, hogy majd egyszer lesz egy gyereked, akit el kell látni. Neki is ezt fogod tanítani: "hogyha nem muszáj, nem csinálom"? Döbbenet.
"És nem élek együtt senkivel, egyedül lakom. Mindent megtudok csinálni, de amíg nem muszáj, addig nem csinálom. Én saját magamnak nem vagyok hajlandó főzni, max. csak akkor, ha gyorsan készen van."
Ez nem idényre vonatkozott, bocsika. Magyarán nem érdekel, hogy rend legyen körülötted. Nem véletlenül élsz egyedül.
Nem akarok megint példálózni azzal, hogy érdekes, hogy az én szobámban mindig sokkal nagyobb rend volt, mint a bármelyik barátnőmémben. Azzal sem akarok példálózni, hogy messze jobban főzök, mint eddig bármelyik barátnőm (ugyanis némelyik tojásrántottára is képtelen volt). Azzal sem akarok példálózni, hogy a férfiismerőseim jelentős hányada tud főzni, míg nőismerőseim közül gyakorlatilag egy sem.
Kérdem ezután, hogy mi az, amit tudtok a szexen kívül? Némelyik lány kedves. Azt tudom értékelni. De úgy egyébként?
Mibe kéne mérnem? Milyen jogon nézzem el egy nőnek, hogy semmibe sem nézi "a házi tűzhely örzője" szerepet. Egy nőnek arról kéne álmodoznia, hogy jót főz és arra ül össze a család és milyen jót fognak beszélgetni. Esküszöm néha nekem is eszembejut, hogy főzök a családomnak, vagy majd a gyerekemnek.
Egy nőben elsősorban az anyát keresem. Lehet fikázni, de így van. Pont ezért egy nőt sem tudok komolyan venni. Egy sem alkalmas anyának. Nincsen igényed arra, hogy igazán jól főzzél? Hogy a gyerekednek, urambocsá a férjednek kedveskedj?
Képes vagy étterembe járogatni, tömni magadba a sokkal rosszabb minőségű sz@.rt sokkal drágább áron, minthogy magadnak összedobj egy nyamvadt főzeléket. Éjjel nappal dolgozol, hogy a takarítónő kitakarítson meg nehogy főzni keljen. Abszurd. Ha te főzöl tizedáron kijön a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!