Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire lehetlen együttélni a mai lányokkal?
Tisztelet a kivételnek! egyre többször tapasztalom hogy k*baszott lusták a lányok. 27 éves vagyok, azért volt pár komolyabb barátnőm együtt éltünk, de szinte egyik se csinált semmit. Nem azt várom hogy hazajövök a melóbol és puccba legyen minden de legalább főzzön már valamit amit meg lehet enni.......
Mindegyiknek csak a haja, a körme, a sminkje a ruhája a fontos. az meg hogy a fürdőszoba tele van a hajszálaival, nem takarítaná el. Vagy hogy kezébe venné a porszívót meg a felmosót. Vagy hogy áthúzza az űgyneműt mert tiszta smink a párna mert időnként fáradt este lemosni magáról.
Én apámmal éltem anyám elhagyott minket igy belém nevelődött hogy nincs nő aki megcsinálja ezeket helyettem de hát akkoris ha már együtt élsz valakivel akkor megoszlik a házimunka is.
Nem jó lányok között keresgélsz ezek szerint.
22 éves vagyok, nem élünk együtt a párommal, mégis, ha több napot együtt vagyunk felsöprök a konyhában,porszívózom vagy amit kell. persze meg lehet osztani a házimunkát, de igenis én vagyok a nő, a túlnyomó részét nekem kell végeznem. Nem érezném jól magam ha fordítva lenne.
Szerintem is csak más körökben mozogsz. Én pl. nem élek együtt a párommal, de amikor heti párszor nála alszom,akkor mindig én végzem el a házimunkát és a bevásárlást. nem nagy kunszt felsöpörni, vagy ne adj isten a wc-t heti egyszer kipucolni.. Amúgy az én ismeretségi körömben valahogy mindenki ilyen típus mint én, lehet te mozogsz nagyon a particicák körében. Bárhogy nézem, nekem és a páromnak sem lenne jó mindig mocsokban lenni..
(szó mi szó,én meg főzni nem tudok, az időm nem tette még lehetővé,hogy belemerüljek a dolgokba, de ami késik nem múlik:))
21/L
Hogyan kerültél egy ilyen lány közelébe? trehány voltál a választásban, vagy lusta olyan partnert keresni aki megfelel az elvárásaidnak? Az igénytelenség, a lustaság, és az egyéb tulajdonságok addig is megvoltak a lányban, amíg külön éltetek. Miért nem figyeltél erre? Ugyan ilyeneket írhatnának a fiúkról is, hogy ezt meg azt nem csinálja. Pl. Kiesett a konnektor, nem szereli vissza, lejött a lambéria, men fűrészeli vissza, stb. Előre kell megismerni a párodat, és nem utólag elvárni olyan tulajdonságokat, ami távol áll zőle.
Egyébként én személy szerint haragszok az amerikai filmekre, mert sugallják azt, hogy a nő is járják a kocsmákat éjjel, nappal, és szingliként élnek, és úgy is viselkednek. Mindenki étteremben étkezik, rendelik a kajákat. és biztos mindenki tudna mondani hasonló tulajdonságokat. Biztos van olyan nő itt is, aki hasonlóan gondolkodik. A mai Magyar viszonyok nem engedik meg, hogy így éljünk, bár én nem is szeretnék így élni. Ez a család gyilkosa.
Vannak tipikus női és férfi szerepkörök. A világ változik de az alapok nem. A nő szül, a férfi a család támasza.
Ebből a két dologból minden család a maga értékrendjének megfelelően veszi ki a részét és alakítja ki az életét.
De azt előtte kell kipuhatolni, hogy ki mit szeretne ezek közül vállalni. Nem utólag siránkozni, hogy ez sem jó, meg az sem jó. Egy valami biztosan nem jó! Az, hogy rosszul választottál. Nekem speciel az rosszul esik, hogy általánosítasz, és csak tisztelet a kivételnek tekintesz egy pár nőt, mert nem úgy viselkedik, ahogy te elvárod.
Én speciel mégy téli befőzéseket is csinálok, de mégsem szeretnék veled élni, mert nem felelsz meg az én értékrendemnek. ez nem azt jelenti, hogy Te egy rossz ember vagy, hanem én mást kívánok. azért nem mondom hogy egy kiba szott ember vagy!
Mellesleg, ha az egyik fél otthon van, akkor elvárható, hogy étellel, és tisztasággal várja a párját.
De itt nincs meghatározva az, hogy férfi, vagy nő az illető.
Láttam olyan családot, ahol akkora kupi volt, hogy elképzelni sem lehet annak aki nem látta. Döglött macska volt a zongorában, stb. Még is jól éltek egymás mellett, mert mindkettőnek ennyi volt az igénye. Nem szidták egymást, mind Te az ismeretleneket.
Nem választottam rosszul nem a diszkóba ismerkedek ezek a lányok többsége a munkahelyemről vagy baráti körből jöttek.
Azt meg nem tudhatom előre hogy mit csinál otthon, csak akkor ha együtt élek vele. egyik sem volt műmaca, én se az a sármos kigyúrt fickó vagyok....
Én egyik páromtól se vártam el hogy mindent megcsináljon helyettem, de ha már mindketten dolgozunk akkor osszuk meg a házimunkát. Én mondtam mindegyiknek ha Te megfőzöl akkor én összetakarítok, vagy bármi mást amit meg kell csinálni.
Nem mondom hogy annyira gázos a helyzet, de tény hogy kicsit jobban igyekezhetnének önmaguktól is, és nem úgy kell megmondani hogy mit csinálj.
Én is csak megerősíteni tudom a dolgot. Csak hírből ismerek olyan lányokat, akik főzni tudtak volna, abból sem sokat. Az egyik ismerősöm ismerőse. Pedig elég sok lánnyal találkoztam már, beszéltem minden társadalmi osztályból. A szüleink idejében még az volt, hogy egy nő vagy főzni tudott, vagy takarítani. A kettő együtt nem ment. Csak a nagymamáink tudták mind a kettőt, Isten nyugosztalja őket. Ma már egyik se megy.
4 barátnőm volt eddig különböző háttérrel. Volt sztriptíztáncosnő és volt értelmiségi is. Ezentúl számtalan randi stb. Standard kérdés, hogy tud-e főzni. Általában akkor főznek először, hogy velem megismerkednek.
Sokszor hallom, hogy "a pasi főzzön, mert úgyis jobban tudnak". Mostmár tényleg így van.
Néha felvetem, hogy "figyelj, ha a pasidnak nem is, de legalább a gyerekednek főzzél!". Erre az a válasz, hogy ő nem cselédnek készül.
A kivételt kell keresni itt is. A "mainstream" csajok elég ergyák lettek.
Ahol kizárt, hogy normális nők fogsz találni: pláza, diszkó, koncertek java (mármint a gagyi mainstream koncertek), szépségszalon, Alkonyat fanclub, Elempé-biciklista naggyülés, Rózsadomb, putri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!