Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire lehetlen együttélni a mai lányokkal?
Tisztelet a kivételnek! egyre többször tapasztalom hogy k*baszott lusták a lányok. 27 éves vagyok, azért volt pár komolyabb barátnőm együtt éltünk, de szinte egyik se csinált semmit. Nem azt várom hogy hazajövök a melóbol és puccba legyen minden de legalább főzzön már valamit amit meg lehet enni.......
Mindegyiknek csak a haja, a körme, a sminkje a ruhája a fontos. az meg hogy a fürdőszoba tele van a hajszálaival, nem takarítaná el. Vagy hogy kezébe venné a porszívót meg a felmosót. Vagy hogy áthúzza az űgyneműt mert tiszta smink a párna mert időnként fáradt este lemosni magáról.
Én apámmal éltem anyám elhagyott minket igy belém nevelődött hogy nincs nő aki megcsinálja ezeket helyettem de hát akkoris ha már együtt élsz valakivel akkor megoszlik a házimunka is.
Persze ez így van, csak ha megszeretsz valakit nem olyan egyszerű lemondani róla főleg ilyen dolog miatt.
De azért tanítgattam őket de sose volt egyik se egy "háziasszony".
Keress külföldi csajt.
Én Hollandiában élek és orosz menyasszonyom van.Egész mások mint a magyarok hidd el.
Ő mondjuk nagyvárosból származik de akkor is egész más.
Nem elképzhelhető, hogy rossz típusban keresgélsz? Az ismeretségi körömben általában elég házias lányokkal találkoztam eddig, inkább fickókkal találkoztam, akik egy rántottát sem tudtak összedobni. Nem azt mondom, ismerek olyan csajt, mint akit említettél, de a saját mintámban ő a kisebbség.
27f
Nem a semmiért népszerűek a magyar nők a külföldi milliomosok körében.Ott egzotikumnak számítanak és elcsavarják a pénzes pasasok fejét és élnek mint marci a hevesen.
Egyébként így nevelik ma a lányokat , komolyan.Gyakran hallom az anyukáktól amint mondja a lányuknak: "remélem találsz egy gazdag férjet majd" , "remélem gazdag , jómódú a pasid" "gazdag férj kell neked "....stb
Nem egyszerű lemondani róla persze.
Itt az én példám. Sose voltam egy takarítós, minden a helyén legyen fajta. Aztán nemrég elköltöztem a páromhoz. Eleinte nehezemre esett kipucolni a házat, főleg, hogy marha nagy. Anya segítségét is kértem. Mostmár nem. Megtanultam főzni is.
Viszont egyedül nem menne és a párom segítségét is igénylem. Eleinte nem segített, sőt elég trehány volt. Szépen kértem egy párszor azóta segít.
Jó megoldás lehet mondjuk az, hogy ezt mondod: Kicsim, mi lenne, ha ma főznél én addig mosogatok, aztán pihenésképp utána néznénk egy jó filmet, stb. Meglátod hamar kedvet kap, akkor ő is. De ne terheld rá az egészet, főleg ne eleinte. Biztos, így nevelkedett, hogy otthon anyuci csinált mindent és új neki, hogy most övé minden felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!