Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy pasi szereti a barátnojet, akk van esély arra, h más lányokkal találkozzon, esetleg megcsalja? Ha a jelenleegi barátnojevel osszevesztek.
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 00:06
1/12 anonim válasza:
ha annyira összevesztek, hogy szünetet tartanak/szakítottak, akkor persze, van esély rá.
2/12 anonim válasza:
Ez jócskán függ az illetőtől is, de van rá esély egyébként.. én már jártam így nem is egyszer..
3/12 A kérdező kommentje:
hat olyan szunetrol van szo, h osszevesztek, de kibekultek, s a megcsalas, mar a kibekules utan volt.
szerintetek ilyen esetben, a pasi szeretheti a lanyt?
2012. nov. 15. 00:14
4/12 anonim válasza:
hogy ő szereti-e azt nem tudhatjuk, de én úgy vagyok vele, hogy akit szeretek, azt nem tudnám megcsalni, akármennyire is összevesztünk! Nálam ez semmilyen formában nem férne bele, és nem is tudnám elviselni!
5/12 anonim válasza:
Aki szereti a másikat, az nem csalja meg.
Az összeveszés meg normál esetben fáj, azzal van elfoglalva, nem azzal, hogy kit dugjon meg hirtelen.
6/12 A kérdező kommentje:
ebben az esetben en vagyok az, akivel megcsalta a masikat. De ahogy latom, ebbol inkabb bekules lesz, mint szetmenes :/
2012. nov. 15. 00:36
7/12 lila nyuszi válasza:
Van, esély mindig. Szerintem bármelyik férfi megcsalná a barátnőjét, főleg ha nem derülne ki.
8/12 anonim válasza:
Szerintem simán. Én például olyan ember vagyok, aki képes volna akár 8 nőt is egyformán szeretni, és mindhez szexuálisan is egyformán vonzódni, sokszor szokott lenni, hogy szinte választani se tudnék, ha kéne,hogy melyiket akarjam igazán. Ilyenkor rettentő jól jöhet egy összeveszés -löket az egyikkel, hogy könnyebben átugrasszon a másik irányába. Nyilván a kutya sem szeret veszekedni, a veszekedős, konok nők alapból bukós kategoriák.
9/12 anonim válasza:
Képes rá, viszont nagyon nagyon ritka az, hogy egy férfi a szeretőjét válassza a barátnője/felesége helyett. A szerető csak levezető szerep, semmi több.
10/12 anonim válasza:
Simán képes rá,a férfiak így vannak beállítva.. Ők nem olyanok,mint a lányok,nekik nem kell érzelem a szexhez. A szexet kettéválasztják a szerelemtől. Attól,mert szerelmesek valakibe,képesek mással szexelni. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!