Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem a Nagy Ő-nél?

Figyelt kérdés
Én egy 14 éves lány vagyok. Viszonylag rövid a hajam (nem fiús), 160 cm körüli vagyok, sovány, szemüveges, egy kicsit pattanásos. Az alakom sokak szerint extrán szép. Ezt csak azért mondom, mert nem tartom magam nagyon szépnek, ezért kicsi az önbizalmam is. Tehát, szerintetek egy 15 éves fiú, aki nem az a nagymenő bunkó, de nekem nagyon tetszik és nagyon kedves adna a nekem egy esélyt, csak mert nem vagyok az a bombanő. (Lehet, hogy furán hangzott a kérdés, de még nem nagyon próbálkoztam a fiúknál, bár nálam próbálkoztak már fiúk.)Tudom, hogy ez kevés. Kérdezzen aki akar.

2012. jún. 21. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ott van a billentyűzeten, Shift+ő
2012. jún. 21. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez jóóó. XD De ha lehet, ezt most komolyan.
2012. jún. 21. 19:52
 3/11 Valaszolok ***** válasza:
14 évesen a nagy Ő?Ugyan már...arra még várjál kicsit..
2012. jún. 21. 21:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak képletesen mondtam... és egyébként miért ne lehetne ő az? Csak mert fiatal vagyok?
2012. jún. 21. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Igen, azért mert fiatal vagy!

Most találsz valakit,ő lesz a NagyŐ, házasság kölkök stb, de egyikőtök sem élte ki magát, és majd meg a félre kefélgetés...várjál még azzal a Nagy Ővel, keféld ki magad, mert később megbánod!

2012. jún. 22. 01:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Basszus, te totál hibbant vagy!

Nem volt neked gyerekszobád, vagy mi bajod van? Nem igaz, hogy egy kérdésben csak azt nézed, hogy mi az ami úgymond "baki"... És az kefélje ki magát aki k*rva, a szerelmet meg ne keverd bele. (előző "válasz" író)

2012. jún. 22. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem lehet esélyed. Nem kell parázni, 15 éves kortól kezdődik a szerelmi élet legnormálisabb esetben (szerintem). Próbáld meg, hátha ad esélyt :) Sok sikert!

20/F

2012. jún. 24. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Már az elején feltűnt, hogy csak és kizárólag külső tulajdonságokat írtál le magadról. Semmit nem mondtál a személyiségedről, az érdeklődési körödről, terveidről. Ha olyan a nagy Ő-d, aki csak szexre meg testiségre vágyik és kellően felszínes, akkor lehet nála esélyed.

Persze, hogy szép vagy és jó a külsőd. De ez egy olyan fiúnak aki nem csak szexet akar, édeskevés. Én mindig is azt kerestem a lányokban, hogy mitől tudok rá felnézni, tisztelni mint embert és mint nőt. Milyen a személyisége stb. De hát lehet velem van a baj

2012. jún. 24. 17:12
 9/11 A kérdező kommentje:
17:12 Azért nem írtam belső tulajdonságokat, mert azokkal elégedett vagyok, a kérdés az, hogy a külsőm lehet-e akadály, mert sokan azt nézik a mai világban, bár ő pont nem az a fiú. De teljesen igazad van:)
2012. jún. 24. 17:47
 10/11 A kérdező kommentje:

ja, és még valami, Ő nem olyan, aki a testiségekre menne, ezért is éreztem úgy, hogy van esélyem... És egyébként nincs veled semmi baj, sőt jó hogy van még olyan fiú, mint Te aki nem a külsőért, pénzért szereti a lányokat:)

Köszi mindent

2012. jún. 24. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!