Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem a Nagy Ő-nél?
Igen, azért mert fiatal vagy!
Most találsz valakit,ő lesz a NagyŐ, házasság kölkök stb, de egyikőtök sem élte ki magát, és majd meg a félre kefélgetés...várjál még azzal a Nagy Ővel, keféld ki magad, mert később megbánod!
Basszus, te totál hibbant vagy!
Nem volt neked gyerekszobád, vagy mi bajod van? Nem igaz, hogy egy kérdésben csak azt nézed, hogy mi az ami úgymond "baki"... És az kefélje ki magát aki k*rva, a szerelmet meg ne keverd bele. (előző "válasz" író)
Igen, szerintem lehet esélyed. Nem kell parázni, 15 éves kortól kezdődik a szerelmi élet legnormálisabb esetben (szerintem). Próbáld meg, hátha ad esélyt :) Sok sikert!
20/F
Már az elején feltűnt, hogy csak és kizárólag külső tulajdonságokat írtál le magadról. Semmit nem mondtál a személyiségedről, az érdeklődési körödről, terveidről. Ha olyan a nagy Ő-d, aki csak szexre meg testiségre vágyik és kellően felszínes, akkor lehet nála esélyed.
Persze, hogy szép vagy és jó a külsőd. De ez egy olyan fiúnak aki nem csak szexet akar, édeskevés. Én mindig is azt kerestem a lányokban, hogy mitől tudok rá felnézni, tisztelni mint embert és mint nőt. Milyen a személyisége stb. De hát lehet velem van a baj
ja, és még valami, Ő nem olyan, aki a testiségekre menne, ezért is éreztem úgy, hogy van esélyem... És egyébként nincs veled semmi baj, sőt jó hogy van még olyan fiú, mint Te aki nem a külsőért, pénzért szereti a lányokat:)
Köszi mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!