Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy esélyem van a terhességre, ha március 20. án jött meg a menstruációm,24. én már elmúlt, és 26. án már szeretkeztem a párommal?!
és miért is nem védekeztetek?
teherbe esni meg MINDIG lehet, max. hol több, hol nagyobb rá az esély, de az az esély mindig ott van, akárhányadik napja is van a ciklusnak. vagy akár menstruációkor is.
Egy- két infót kijavítanék, amit feljebb rosszul írtak. A menstruáció napjától visszafele számítva 14. napon van az ovuláció (99%), úgyhogy csak utólag lehet szinte biztosan megmondani, mikor volt. Az ovuláció előtt eltelt napok száma inkább a variábilis, mi úgy tanultuk, hogy a menstruáció 1. napjától számított 12-16. napon. Ehhez hozzá kell adni, hogy a petesejt 3 napig termékenyíthető, illetve a spermium 2 napig termékenyítőképes, így a menstruációtól számított 10-18. nap a legesélyesebb. Azonban nagyobb érzelmi reakciók, vagy pl. az orgazmus is kiválthat ovulációt, így bármikor van esély a teherbe esésre, és mindig kb ugyanakkor, hiszen nem tudhatja senki, hogy milyen érzelmi hatások váltanak ki belőle ovulációt. Kérdező, én a helyedben csinálnék 10 nap múlva tesztet, és a legfontosabb, hogy soha nem csinálnék többet ilyet...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!