Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy esélyem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jennaa000 kérdése:

Szerintetek nagy esélyem van a terhességre, ha március 20. án jött meg a menstruációm,24. én már elmúlt, és 26. án már szeretkeztem a párommal?!

Figyelt kérdés
Sajnos rosszul sűlt el a helyzet. Azt írták, hogy a menstuáció kezdetétől 14napig van nagyobb esély a teherbeesésre, ez igaz? Mert akkor ez bőven benne volt.
2011. ápr. 9. 23:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én egy olyan fogamzásgátlót használok, amit aktus elött kell felhelyezni, ezt valahogy kifelejtettük... meggondolatlanság volt... az információkat meg köszönöm, okosabb lettem, és holnap az első utam a gyógyszertár felé fog haladni.. még egy kérdés, ha a teszt esetleg azt jelzi, hogy nem vagyok terhes, akkor az szinte 100%os ugye?
2011. ápr. 10. 00:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Az is kérdés, hogy hány napos a ciklusod. Ha 28, vagy hosszabb, akkor valószínűleg ez esetben szerencséd lesz.

Ha csak 21 nap körüli, akkor parázhatsz rendesen.

Egyébként ha nem akarsz gyereket, akkor van rá egy nagyon jó megoldás: VÉDEKEZÉS.

De konkrétan beléd is élvezett?

Egyébként mellékesen megjegyzem (mielőtt csúnyán pofára esel), hogy amit használsz (spermicidnek hívják) önmagában nem megbízható.

Nem ártana használnotok mellé vmit, mert előbb utóbb lehetséges, hogy bővül a család.

Elég csak megnézni a pearl indexét.

100 nőből egy év alatt spermicid mellett 5-25 nő lesz terhes...

2011. ápr. 10. 00:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem szedhetek hormontartalmú fogamzásgátlót, mert kialakult miatta ciszta a mellemben.. ezért a nőgyógyász ezt ajánlotta.. Igen 28naponként jön meg, így most kicsit meg nyugtattál, de ha most megúszom, biztos, hogy soha többet nem leszek ilyen figyelmetlen...
2011. ápr. 10. 00:20
 14/15 A kérdező kommentje:
És igen konkrétan elfelejtett szólni, hogy elélvezett bennem..... azóta persze ez miatt nagy veszekedés és szakítás lett a vége, szóval a legegyszerübb a ott hagyni valakit ilyen helyzetben... :S:)
2011. ápr. 10. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Otthagyott? Vagy te őt?

Mindenesetre, ha élsz majd szexuális életet, és a spermicidet választjátok, akkor használjatok mellé megszakítást is.

2011. ápr. 10. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!