Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretkeztem a az igazgatóhely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztem a az igazgatóhelyettes feleségével, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A könyvtárossal öszejöttem egyszer, és kiderült hogy ő az igazgatóhelyettes felesége, mit tegyek ha megtudja, és lehehet akkor velem ha megtutta?
2009. szept. 18. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ne izgulj ahhoz nem csak te kellettel hogy megtortenjen.

eloszor is a felesege a hibas ha o nem akarta volna te hiaba probalkoztal volna. en meg a hejedben ha kiderulne elmondanam a ferjnek oszinten hogy nem tudtad hogy az o felesege es o meg gonoljon amit akar

2009. szept. 18. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
ha ez valós kérés és kiderül akkor sz*rban vagy haver:P
2009. szept. 19. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez k*rva ciki... :S

Akár ki is rúghatnak, azt ugye tudod? B@szki, nem lennék a helyedben...

2009. okt. 3. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a felesége sem örülne ha kiderülne hogy veled volt, úgyh szerintem ez nem fog kiderülni (egyhamar):P
2009. okt. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!