Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várjam, hogy ő kezdeményezze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjam, hogy ő kezdeményezze, vagy tegyem én?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel sokat beszélünk és jól elvagyunk, meg utalgat is mintha már járnánk, de ha találkozunk nem csinál semmi olyat (pl. megölelhetne v vmi). Csak nagyon türelmes akar lenni, és nem elsietni a dolgokat, vagy arra vár, h kezdeményezzek én, vagy mi?

2012. jún. 15. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csókod meg szeintem.
2012. jún. 15. 19:13
 2/11 SenkiSem :) válasza:
Ha akarna valamit,akk sztem tenne is érte ... bár én nem tudom,h milyen az a fiu(pl:rámenős vagy visszafogott?! ) :P :) 16/L
2012. jún. 15. 19:13
 3/11 A kérdező kommentje:
visszafogott, nem túl magabiztos és nagyon udvarias
2012. jún. 15. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Bárcsak én lennék hasonló helyzetben... :(

Persze, nyiss felé. Örülni fog neki, és nincs veszíteni valód;)

Hajrá!

2012. jún. 15. 19:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát, lenne kedvem megcsókolni, csak szerintem sokkal romantikusabb, ha a fiú teszi először (váratlanul)
2012. jún. 15. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél úgy, mintha meg akarnád csókolni, aztán legyen csak egy ,,fülbesúgás." Ha ebből nem kettyen le a mázlistájának, hogy zöld a szemafor, akkor nyugdíjba megyek :D
2012. jún. 15. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Hááááát... Ha visszafogott, akkor ne reménykedj váratlan csókban (legalábbis az első csók esetén). Inkább legyél határozott és ahogy találkoztok, kapd el :)
2012. jún. 15. 19:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Egyébként attól is tartok, h ha ő nem csinálja magától, akkor nem lehet, n még nem akarja? Lehetséges, h a fiúnak ez gyors?

Az eddigi válaszokat köszönöm!

(az óta már haladtunk vmire:) De talán ő még nem áll készen a csókra, vagy ilyen nincs?)

2012. jún. 18. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:

19:46-os vagyok.

Olyan nincs, hogy egy fiú nem akarja, bízz bennem (megkockáztatom, hogy ezt minden férfitársam nevében mondom).

Ha nincs senkije, akkor 100%, hogy akarja, csak bátortalan. Nekem is volt ilyen ismerősöm anno, az ő esetében is szólni kellett a lánynak, hogy vegye át a vezetést. Az a probléma a bátortalan fiúkkal, hogy:

-nem bíznak magukban

-a női "testbeszéd" jelentős részét nem értik

így a közeledésre biztató jelzéseket vagy azért nem viszonozzák, mert nincs önbizalmuk, vagy észre sem veszik.

Támadd le és meg is oldódik a probléma.

Másrészt ilyen személyiségű fiú esetén arra készülj fel, hogy az egész kapcsolatban te leszel a domináns fél (főleg ilyen kezdet után), ezt ki is használhatod az előnyödre...

2012. jún. 18. 19:54
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, igazatok volt, tényleg működött :)

Úgy látszik én voltam a türelmetlenebb, de minden OK! :)

(mentek a klikkek a zöld kezekre!)

2012. jún. 19. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!