Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjam, hogy ő kezdeményezze, vagy tegyem én?
Bárcsak én lennék hasonló helyzetben... :(
Persze, nyiss felé. Örülni fog neki, és nincs veszíteni valód;)
Hajrá!
Egyébként attól is tartok, h ha ő nem csinálja magától, akkor nem lehet, n még nem akarja? Lehetséges, h a fiúnak ez gyors?
Az eddigi válaszokat köszönöm!
(az óta már haladtunk vmire:) De talán ő még nem áll készen a csókra, vagy ilyen nincs?)
19:46-os vagyok.
Olyan nincs, hogy egy fiú nem akarja, bízz bennem (megkockáztatom, hogy ezt minden férfitársam nevében mondom).
Ha nincs senkije, akkor 100%, hogy akarja, csak bátortalan. Nekem is volt ilyen ismerősöm anno, az ő esetében is szólni kellett a lánynak, hogy vegye át a vezetést. Az a probléma a bátortalan fiúkkal, hogy:
-nem bíznak magukban
-a női "testbeszéd" jelentős részét nem értik
így a közeledésre biztató jelzéseket vagy azért nem viszonozzák, mert nincs önbizalmuk, vagy észre sem veszik.
Támadd le és meg is oldódik a probléma.
Másrészt ilyen személyiségű fiú esetén arra készülj fel, hogy az egész kapcsolatban te leszel a domináns fél (főleg ilyen kezdet után), ezt ki is használhatod az előnyödre...
Köszi a válaszokat, igazatok volt, tényleg működött :)
Úgy látszik én voltam a türelmetlenebb, de minden OK! :)
(mentek a klikkek a zöld kezekre!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!