Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért idegesít ez ennyire fel?
Volt egy lány, akivel össze akartam jönni, de szokásos "friendzone" mehanizmus történt meg. Ezt a lányt már 5 éve ismerem, mit ne mondjak, nagyon jó barátok voltunk, mindent elmondott, ha baja volt, én is ha engem nyomasztott valami... Eddig.
Egyik f@sz osztálytársam össze akar jönni most vele, 3 napja beszélnek csak, ÉS MÁR TALÁLKOZÁSKOR PUSZI-PUSZI, ENGEM MÉG MEG SE ÖLELT!
Annyira felidegesített, mert eddig azt hittem róla, hogy normális lány, de sajnos kiderült, hogy ő is ugyanaz mint az összes, egy kis pitsa, aki csak a hülye f@szokra bukik, aki kedves, és jobban odafigyelne, az megy a süllyesztőbe... Eddig mindenkihez kedves voltam, de most átértékeltem az egész társadalmat..itt csak akkor maradsz életben, ha bunkó vagy, egy jó szót se szólsz, mert aki kedves próbál lenni, azt megvetik, mert hogy ő olyan..
Lehet nyugodtan offolni, nem tud érdekelni, lényegében a kérdésem az lenne, hogy ilyen helyzetben ti mit csinálnátok?
Hát az biztos, hogy ennek a kapcsolatnak már barátságszerűen sincs jövője, hisz te többet érzel iránta és ő most már elfoglalt lesz egy fiúcska miatt...
Csajozz be!
szarügy haha :D
1. az sosem volt barátság, ha jön egy pasi és többet nem is foglalkozik veled
2. ha szereted, akkor mondd meg neki, most már gondolom vesztenivalód nincs :D
5 év alatt 2x próbáltam meg, nem sikerült..
Az a baj, hogy túl kedves vagyok, mert minden csaj a bunkó faszokra bukik...
Ja a srácnak amúgy barátnõje van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!