Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít hogyha megírom a barátomnak hogy siessen hozzám, mert olyanban lesz része velem hogy megéri, annyit ír vissza hogy oksi csóók?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 08:04
1/9 anonim válasza:
Miért kéne kis regényt írnia? Én is sietnék:D
2/9 /Anita_'94/ válasza:
Ez miért bosszant? O.o
Lehet, annyira siet, hogy nem akarta húzni az időt a válasszal :D
3/9 Macs1209 válasza:
Azért remélem 1 teljes mondatot odakerekít :)
Inkább az a zavaró, ha egyik fél sorokat ír, a másik
pedig 1 szóval lereagálja.
4/9 PT-Daniel válasza:
Ne azt nezd, hogy mit ir, hanem azt, hogy milyen gyorsan er oda!
Mint ferfi mondom, en utalok pötyögni telefonon. Ilyen sms-re lehet nem is valaszolnek, hanem kanos vigyorral tövig nyomnam a gazt!
5/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jól megírta a lényeget.
6/9 anonim válasza:
Idiota vagy!
Most akkor siessen vagy smst irjon foleg ha vezet.
7/9 A kérdező kommentje:
Ne most siessen,hanem majd este!
2012. jan. 13. 11:22
8/9 A kérdező kommentje:
Reggel ment Pestre...lehet oda sietett,azért írt ennyit,de ha én ilyen üzit kapnék tőle,nem annyit írnék hogy oksi...
2012. jan. 13. 11:27
9/9 /Anita_'94/ válasza:
Lehet, hogy azzal szúrnád el. Felhergeled valami jó kis szöveggel, ő meg nem bír majd magával és megáll egy útszélinél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!