Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak a volt nöje nem hagyja öt békén már nagyon idegesit, mit csináljak?
Azt hiszem ha én lennék az aki írogat, az segítene, ha szépen elmagyarázná a fiú, hogy miért ne írjak neki, hogy van már valakije, és romantikus kapcsolatot már nem akr mással, mert megtalálta az igazit, és nagyon boldog. Elmondhatná, hogy ő is azt kívánja, hogy boldog legyen. mondja el mi volt jó és rossz a kapcsolatban, mert ez segíteni fog neki, ha majd új kapcsolatot kezd. Mondja el mi az az érzés ami most benne van irántad, és milyen szép is ez, nem hiszi hogy ennél van szebb érzés a világon. azért mondom ezt, mert ha még mindíg keresi, azért teszi, mert szereti, és ha tényleg szereti, akkor az fogja megnyugtatni, ha tudja milyen boldog is a másik, és azért kellene neki bővített mondatokkal magyarázni, hogy ne érezze, hogy csak úgy mondja amit mond a barátod most neki, hanem tényleg őszintén megértsse a dolgot, és akkor majd az segít és nem fog írni többször, mert megértette. Legalábbis remélem.
Mindíg mindent szeretettel, szerintem csak ez segít szerintem. Vagy hát az is ha nem írtok neki, előbb utóbb abbahagyja, csak rossz lesz neki,mert napokig, hónapokig azon rágódik mi lehet a baj, mi van most? ... és nem tud új kapcsolatba kezdeni, ami pedig hosszabbtávon segítene mindannyiótokon.
Ez olyan jó kapcsolaterősítő dolog...sztem bejátszok egy ilyet a következő barátnőmnél. Szépen együttvagyunk 1 hónapig nyugiban (ha idáig eljutottunk akkor már nagy gond nem lehet) utána meg megbeszélem a csajhaverommal hogy írogasson, és feltünően zaklasson :D
Én persze játzom az eszem, és játszom a határozatlant, aztán meg szépen kijelentem, hogy nekem a jelenlegi barátnőm kell akivel 1 hónapja járok. Ezek után tuti meg fog becsülni és tuti nem fog dobni. ENnyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!