Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak a volt nöje nem hagyja öt békén már nagyon idegesit, mit csináljak?
Figyelt kérdés
e-mailokat ir neki és mindig valami hülyeséget csak irhasson neki én már tele vagyok nagyon idegesit2009. jún. 29. 14:57
11/13 anonim válasza:
hmmm..ÉRDEKES HOGY IROD MERT UGYAN IS AZ ÉN PÁROM NAK A VOLT NŐJE NEM HAGYA BÉKÉN ÉS MÁR FRJE VAN A CSAJ 21 ÉVES APÁROM 35-ÉVES ÉS MINDIG HIVOGATA HOGY MENYÜNK EGYÜT BULIZNI MEG ED FEL KAZIRA AZTA FILMET MEG EZ MEG AZ MEG HOGY MIVAN VELED? MEG IJENK ÉS ÉN EZT NAGYON MEG UNTAM!!! MEG MONTAM NEKI CSUNYA SZÁM VAN HA IDEGES VAGYOK! HOGY EL KAPOM NAGYON CSUNYÁN A PICSÁJÁBA BELE SZÚROM A KÉST! ÉS A SZÁJÁN FOG KIJÖNI MEG HOGY EL KAPOM NAGYON MEG VEREM SZÓVAL ELÖJÖT A CSUNYA ÉNEM!ÉS MEG IJET!! MAI NAPIG NEM HIVJA!!:-)MONDOM NEKI NAGYONNAGY VOLT! NEM ELÉG AZ URAD FASZA MÉG AZ ÉN URAM FASZA IS KELL?::DDD juj NAGY VOLT SZOVAL FENYICSDBE!!RMÉLEM SEGITETEM:)
12/13 anonim válasza:
Itt a baratod kene h cselekedjen ha ot mar nem erdekli akkor mondja meg a szemebe veled egyutt hogy szaljon le rola es hagyja h eljetek ti ketten nyugodtan...
13/13 anonim válasza:
ne is haragudj de mi ez a nem VÁLASZOLUNK? talán nem a párodnak kéne eldönteni hogy válaszol-e vagy sem? Nem azt mondom h nincs közöd jozzá, csak nem neked kéne ezzel foglalkoznod...és nem neked kéne ezt meg szüntetni. Ha a párod eréjesebben fellépne akkor talán sikerülne ez az egész. Ha nem akkor te is léphetsz de csak akkor ha a párod kér rá, nem pedig önmagadtol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!