Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint mégsem vagyok egy "főnyeremény"?
Teljesen normális lánynak tartom magam,de ez,hogy senkinek sem kellek,kezd elbizonytalanítani,hogy talán mégis bennem van a hiba?
Nincs valami sok önbizalmam,de azt hittem,hogy én tipikusan barátnőnek való lány vagyok.
Nem cigizek,nem iszom,nem vagyok r*banc,nem járok a hajógyárira partizgatni,jó tanuló vagyok,sportolok,hűséges-kedves-aranyos,benne vagyok a hülyeségekben,nem vagyok kényes,és ahogy a többi lányhoz viszonyítok-nem vagyok sértődös típus sem.Persze vannak rossz tulajdonságaim is,de ez most lényegtelen,mert senki sem veszi a fáradtságot,hogy jobban megismerjen.Ja és hozzáteszem nem vagyok ronda sem.Nem vagyok tapadós típus sem,szóval ez sem az,amivel elriasztom őket.
Talán növesszek egy 3. mellet,vagy mit tehetnék,hogy egy hozzám hasonló kaliberű fiú érdeklődjön irántam?
Ja nem,nem is azért tettem fel a kérdést,hogy konkrétan az ő érdeklődését hogyan kelthetném fel,csak ez ihlette a kérdésemet:)
Á mindegy az egész!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!