Hova tűnnek a lottó főnyeremény nyertesei? Vagy csak kamu az egész és senki nem nyeri meg?
* szakadt a nyakadba.
A lényeg, hogy még az emberrablás veszélyének is kitenné magát az, aki bevallaná hogy sokat nyert.
Őszintén, ki hiszi el hogy egy ötöslottó főnyeremény nyertese ebben az országban marad?
gyakorlatilag annyi pénzzel élete végéig utazhat, világot láthat. Szerintetek ki maradna itt attól rettegve, mikor rabolják el a váltságdíjért?
"Szerinted odaadnak valakinek több milliárd forintot?Mert szerintem nem,kamu az egész.Ezért nem is lottozom."
Igen, odaadnak. A nyertesnek. Nem akárkinek. Gondoltad volna? :)
Két dolgot egyébként válasszunk külön:
1. Lotto kamu vagy sem: természetesen nem kamu. Mindenki tudhatja, hogy mennyire kevés az esély a nyerésre, ki lehet számítani elég könnyen matematikailag. De nem nulla, tehát van esély nyerni. Csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon picike. Szemléltetném, jó? A lottó főnyereménynél úgy kb. 9000-szer!!! több esélyed van arra, hogy autóbalesetben meghalsz. De még légikatasztrófa általi halálra is kb. 4x több esélyed van, mint lottófőnyereményre, pedig a repülés nagyon biztonságos dolog.
2. Nem lottózom én sem, MERT:
Mint fent részleteztem, iszonyatosan kevés az esélyed. Emiatt nagyon-nagyon rossz befektetés. Sose fog megtérülni várhatóan. Te se lottózz, nem éri meg. De ettől még nem kamu a dolog. A pici esély és a kamu teljesen eltérő dolog.
Te most gyakorlatilag azon háborogsz, hogy miért nem nyertél még sose a lottóval, vagy miért nem nyer minden ember vele előbb-utóbb. Ilyen sose lesz, ezt hiába várod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!