Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kell ahhoz csinálnia...

Mit kell ahhoz csinálnia valakinek hogy egész életére vagy évekre bezárják egy elmegyógyintézetbe?

Figyelt kérdés

Mielőtt még valami nagyokos beszólna, ez csak ELMÉLETI kérdés, és mert valamelyik nap felmerült a téma itthon.

Mondjuk egy sikertelen öngyilkossági kísérlet? Én legalább is erre gondoltam, de biztos van más is.

2012. nov. 14. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sikertelen öngyilkosságkor "csak" elküldenek egy pszichológushoz vagy ha még kiskorú az elkövető akkor mellette a családsegítőhöz is...

Szerintem, ha valakit megölsz (persze ez csak feltételezés) és bizonyítani lehet, hogy nem vagy beszámítható akkor csuknak be ilyen helyre.

2012. nov. 14. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Bizonyíthatóan elmebetegnek kell lennie, aki másokra és saját magára is veszélyt jelent. De ez nem az illető akaratától függ.
2012. nov. 15. 09:29
 3/3 A kérdező kommentje:
igen de ha öngyilkosságot kísérel meg akkor veszélyes magára, nem?
2012. nov. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!