Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek szerint mégsem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint mégsem vagyok egy "főnyeremény"?

Figyelt kérdés

Teljesen normális lánynak tartom magam,de ez,hogy senkinek sem kellek,kezd elbizonytalanítani,hogy talán mégis bennem van a hiba?

Nincs valami sok önbizalmam,de azt hittem,hogy én tipikusan barátnőnek való lány vagyok.

Nem cigizek,nem iszom,nem vagyok r*banc,nem járok a hajógyárira partizgatni,jó tanuló vagyok,sportolok,hűséges-kedves-aranyos,benne vagyok a hülyeségekben,nem vagyok kényes,és ahogy a többi lányhoz viszonyítok-nem vagyok sértődös típus sem.Persze vannak rossz tulajdonságaim is,de ez most lényegtelen,mert senki sem veszi a fáradtságot,hogy jobban megismerjen.Ja és hozzáteszem nem vagyok ronda sem.Nem vagyok tapadós típus sem,szóval ez sem az,amivel elriasztom őket.

Talán növesszek egy 3. mellet,vagy mit tehetnék,hogy egy hozzám hasonló kaliberű fiú érdeklődjön irántam?

2012. nov. 20. 22:55
1 2 3 4 5
 21/42 Hanariko ***** válasza:
kövérek, aha... 46 kilóval :D:D:D
2012. nov. 20. 23:24
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, önmagában véve nem magas a mérce, de másokhoz hasonlítva igen. Ami nálad alapvető, az szerintem a legtöbb embernek már sok. Nem azt mondom, hogy akkor add lejjebb, csak hát tény, hogy az intelligens viselkedés, a gerincesség, az elvekhez való ragaszkodás, a káros szenvedélyektől való tartózkodás stb. nem feltétlenül vonzóak mindenki számára. Pont ezért is könnyebb azoknak, akikről már írtam: a felszínesebb embereknek. Nekik nincsenek ilyen elvárásaik, vagyis jóval alacsonyabb az elvárásaik szintje, mint nálad. Az már más kérdés, hogy milyen partnert fognak ki, de ők jórészt így is elégedettek (egy darabig). Fel a fejjel, később már talán könnyebb lesz. De addig se adjátok fel, biztosan találtok normális fiúkat is, csak ők esetleg jobban elbújnak. Járjatok nyitott szemmel a világban, vegyétek észre azokat is, akiket eddig esetleg nem láttatok meg.
2012. nov. 20. 23:25
 23/42 Hanariko ***** válasza:
egyébként számít az érettség. Lehet nagyon sablonos, de mikor idejön egy lány és fölteszi a kérdését hogy: "a pasim mindenért hisztizik" (igen, egy pasi hisztizik) vagy fordítva, a pasi panaszkodik hogy a barátnője így meg úgy, na az igenis érettség kérdése. Mindenkinek fel kell nőnie a feladathoz.
2012. nov. 20. 23:25
 24/42 anonim ***** válasza:
akkor biztos sok az a 3 mell
2012. nov. 20. 23:26
 25/42 Hanariko ***** válasza:
100%
olyan szomorú hogy ALAP dolgokról úgy beszélünk mint NAGY ELVÁRÁSOK... miééééért?
2012. nov. 20. 23:26
 26/42 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos ilyenek az emberek, egyszerűen kiégtek (az idősebbek), vagy nem úgy szocializálódtak (a fiatalabbak), hogy alapvetőnek tartsanak bizonyos dolgokat. Értékválság van, sokak számára semmit nem jelent az, hogy hűség vagy tanulás. Az a lényeg, hogy légy "zombi", állj be a csordába, tartózkodj a béka s...e alatti színvonalon (tisztelet a kivételnek). Ha azt mondod, hogy ezt és ezt várom el tőled, akkor szép nagy bociszemekkel néznek rád, mintha valami elmeháborodott lennél, és lehetetlent kérnél, pedig hát annyira azért nem nagy dolgok ezek. Nesze neked paradigmaváltás, ezt hozta a szép új világ...
2012. nov. 20. 23:34
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a külsőtökkel van baj. Vagy a ti elvárásaitok túl magasak, nem azért mondom de nagyon sok normális faszinak az a problémája hogy nem kerül normális lányok társaságába. Nektek kell lépni. Legyetek többet fiúkkal
2012. nov. 20. 23:36
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Egy harmadik mell tényleg megfontolandó, legalábbis ha vannak Total Recall rajongók a környéken :P

Na de komolyra fordítva a szót: valószínűleg nem veled (veletek) van gond, hanem egyszerűen rossz helyen keresgéltek.

2012. nov. 21. 00:05
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

tudom hogy én is csak egy vagyok a gyk-s kangörcsös brigádból... de küldhetnél egy képet :D

ilyesmi kéne nékem

f19

2012. nov. 21. 00:32
 30/42 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerűen nincs szerencséd. Olyan kanok császkálnak a környezetedben, akiknek azaz arcvonás+ hajhossz+hajszín+öltözködési stílus ami vagy nem az esete. Attól hogy valakinek nem esete valaki, az még egyáltalán nem jelenit azt,hogy csúf gonosz rossz boszorka lenne az illető. Nekem is van sok olyan nő, akiket kifejezetten szépnek, igényesnek, aranyosnak tartok, de valahogy mégsem kell. Ez van. Attól még hogy jó valaki valakinél, nem jelenti azt,hogy az szerelem. Az is bennevan,hogy a palkók a környezetedben véletlenül mind úgy gondolkodnak,hogy " hmm. jókis maca ez, de hááát, inkább nem szedem fel, bár ellenék vele szivesen egy ideig,de ha jönne egy jobb nő, aki jobban az esetem,akkor úgyis mennie kéne, és inkább nem töröm össze előre a szívét" Én is így vagyok sokakkal. Tehát nem kell annyira hasrapuffanni, mert nem érdeklődik irántad senki, egyszerűen kicsit lúzervagy, és kész. Ne törődj vele. Csak ugye kicsit kínos, ha ez örökre így marad, és elmegy melletted az élet!
2012. nov. 21. 01:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!