Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek szerint mégsem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint mégsem vagyok egy "főnyeremény"?

Figyelt kérdés

Teljesen normális lánynak tartom magam,de ez,hogy senkinek sem kellek,kezd elbizonytalanítani,hogy talán mégis bennem van a hiba?

Nincs valami sok önbizalmam,de azt hittem,hogy én tipikusan barátnőnek való lány vagyok.

Nem cigizek,nem iszom,nem vagyok r*banc,nem járok a hajógyárira partizgatni,jó tanuló vagyok,sportolok,hűséges-kedves-aranyos,benne vagyok a hülyeségekben,nem vagyok kényes,és ahogy a többi lányhoz viszonyítok-nem vagyok sértődös típus sem.Persze vannak rossz tulajdonságaim is,de ez most lényegtelen,mert senki sem veszi a fáradtságot,hogy jobban megismerjen.Ja és hozzáteszem nem vagyok ronda sem.Nem vagyok tapadós típus sem,szóval ez sem az,amivel elriasztom őket.

Talán növesszek egy 3. mellet,vagy mit tehetnék,hogy egy hozzám hasonló kaliberű fiú érdeklődjön irántam?

2012. nov. 20. 22:55
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? 16 környékén még nem nevezném olyan furcsának, 20 fölött a szép lányoknak elég jó dolguk van, mert csomóan sokkal idősebb pasit akartak addig, ezért a 21 éves pasi örülhet, ha nem 16 évessel jár, hanem van szingli érett lány is, aki tetszik neki. (és van viszonzás)
2012. nov. 20. 23:10
 12/42 anonim ***** válasza:
Nyilván a mérce túl magas.
2012. nov. 20. 23:12
 13/42 anonim ***** válasza:
én elmondanék 20 Miatyánkat, ha egy ilyen lány valaha belémszeretne!
2012. nov. 20. 23:13
 14/42 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen,a korombeli fiúk éretlenek,de idősebekkel meg nem akarok ismerkedni,mert szerintem hozzájuk meg én lennék éretlen.

Egyébként nem magas a mérce,vagyis ezen sokszor elgondolkozom,lehet magas,de csak azokat várom el tőle,amiket én is "tudok".

2012. nov. 20. 23:15
 15/42 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen pont ilyen vagyok,mit te, de mégsem közeledik felém senki :/
2012. nov. 20. 23:17
 16/42 Bino ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet. Pedig ténylek normális vagy ,de a fiúbarátaim inkább a nagyseggű nagymellű rib*ncokat részesítik előnyben.
2012. nov. 20. 23:19
 17/42 Hanariko ***** válasza:
dettó ugyan olyanok vagyunk hallod... (legalábbis amit eddig mondtál) a korombeliek éretlenek, sokkal idősebbet nem akarok még, de remélem ha 20 fölött leszek már jobb lesz ^^
2012. nov. 20. 23:20
 18/42 anonim ***** válasza:
38%
Szintúgy. Komolyan nem értem, miért képesek egyesek még benyögni, hogy az érettség számít. Nem az számít, ebben az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve annyi ráció van, minthogy a sör melegen finom.
2012. nov. 20. 23:22
 19/42 anonim ***** válasza:
19/F
2012. nov. 20. 23:23
 20/42 anonim ***** válasza:

biztos nagyon kövérek vagytok :-D

(nem, nem tudom egyébként miért nem értékeli ezt a környezetetek)

2012. nov. 20. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!