Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért hiszik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hiszik azt, hogy ők a jutalom a férfinak és ők a főnyeremény?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom akik ezt gondolják azok nagyképűek és el vannak szállva maguktól.

Nem lesz senki főnyeremény csak mert nő.

2011. dec. 16. 17:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
mert alapból sokkul butábbak mint a ffiak
2011. dec. 16. 17:05
 2/22 anonim ***** válasza:
csak a nők többre tartják magukat és jobb ha megbecsülöd a csajod mert nehéz egy másikat találni szóval vagy elfogadod vagy egyedül fogsz meghalni :D:D
2011. dec. 16. 17:08
 3/22 anonim ***** válasza:
50%
Pláza macskák! Még főzni sem tudnak! Vidéken vannak a legnormálisabb nők szerintem. Aranyosok meg megértők mindazonáltal visszafogottabbak is.
2011. dec. 16. 17:08
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
Mert vaginájuk van és azt hiszik, hogy azzal minden pasit irányithatnak, mindent megkaphatnak. És a szomorú az, hogy meg is kapnak.
2011. dec. 16. 17:09
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

-Uram tudta, hogy az ön felesége egy főnyeremény.

-Persze! Meg is ütöttem!

2011. dec. 16. 17:13
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mind hiszi azt, meg ha főnyereménynek állítod be, meg teljesen kiny.lod a fenekét, jó hogy azt fogja magáról hinni, téged meg egy papucsnak fog gondolni, kb ennyi...

De mi ez a kérdés már megint h a nők a sz.rok?

20/F

2011. dec. 16. 17:13
 7/22 mus musculus ***** válasza:
87%
Talán nem kéne ezt éreztetni velük és akkor orvosolná magát a probléma.
2011. dec. 16. 17:15
 8/22 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam ezt éreztetni soha, de zavar, hogy beszélgetek valakivel és akkor azt hiszi, hogy ő jutalom nekem, ilyenkor megmondom neki, hogy ezt nem így látom, ne keressük egymást.

Én sem gondolom magam felsőbbrendűnek a nőknél, nem értem miért vannak a magyar nők elszállva maguktól, mire fel?

2011. dec. 16. 17:17
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
Na látod ez az. Mert pontosan tudják, hogy az ők vannak nyerő helyzetben, megengedhetik maguknak, hiába álszenteskednek egyesek. Úgyis lesz egy másik srác, ha meg nem majd nyafognak.
2011. dec. 16. 17:22
 10/22 A kérdező kommentje:
Lesz másik srác, de ki tudja milyen, ha csak szexre akarja használni a lányt akkor sokat nem ér vele.
2011. dec. 16. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!