Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hiszik azt, hogy ők a jutalom a férfinak és
ők a főnyeremény?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom akik ezt gondolják azok nagyképűek és el vannak szállva maguktól.
az a 35 éves nő aki talál egy számára vonzó férfit aki megbecsüli, tiszteli szereti és rendes ember, az a nő máshogy fogja gondolni!
persze ez fordítva is igaz. az a férfi aki talál egy számára vonzó, kedves-rendes-megbízható lányt annak főnyeremény lesz ígyis-úgyis.
2011. dec. 16. 17:28
12/22 anonim válasza:
És ? Ez eddig zavarta őket? Akkor miért megy mindig a béna, szemét, hülye, rossz fiúkhoz. Nem olyan válogatósak hogy ez visszatartsa.
2011. dec. 16. 17:31
13/22 A kérdező kommentje:
hagyjuk már ezt a rosszfiús hülyeséget, hozzájuk olyan lányok mennek akik hozzájuk valók, ennyi, nem normálisak.
2011. dec. 16. 17:33
14/22 anonim válasza:
Mondjuk amugy igazad van kérdező. Mért nem lehet a fiú főnyeremény, hogy őt választotta. Annyira nekem se fenik rá a fogam. Valahogy hülye érzés. De ha meg érzi, hogy óóó te nem tisztelsz engem úgy ahogy kéne, máris szar vagy.
15/22 mus musculus válasza:
Kérdező, könnyen meglehet, hogy konkrétan te nem veszed ki a részed az istenítősdiből, de ez teljesen lényegtelen, mert nagyon sokan igen. Amúgy is arra tanítják a lányokat kiskoruk óta, hogy várjanak el küzdelmet egy férfitól, a fiúkat meg hódításra. Ez egy idióta társadalmi beidegződés. Mégis mit vársz?
16/22 anonim válasza:
Ja amit utolsó mond kb azt akartam még én is.
2011. dec. 16. 17:34
17/22 anonim válasza:
Bár azért megjegyzem, van olyan dolog, hogy akaraterő, vagy egyszerűen akart. Nem lehet mindent beidegződésre fogni. Csak mi a francnak változtatna. Nem mind1 neki? Ez tökéletes, semmit se kell tennie, és még istenítik is. Sőt még ő kérheti ki magának, hogy na álljon meg a menet.
2011. dec. 16. 17:35
18/22 A kérdező kommentje:
mus muculus, így van sajnos, de a hódítás nem azt jelenti, hogy magam fölé, értékesebbnek emelem a nőt, a hódítás során ismerjük meg egymást és mindketten jutalmul válunk a másiknak, nem helyén való szerintem, hogy itt a nők el vannak könyvelve felsőbb rendűnek, ez beteg dolog, miért harcolnék meg bármelyik nőért is mikor ő nem tesz semmit?Rengeteg nő van, nem vagyok rászorulva egyikre sem, hogy harcoljak érte, remélem találkozok egy igazi nővel aki majd nem így gondolja.
2011. dec. 16. 17:45
19/22 A kérdező kommentje:
Bár azért megjegyzem, van olyan dolog, hogy akaraterő, vagy egyszerűen akart. Nem lehet mindent beidegződésre fogni. Csak mi a francnak változtatna. Nem mind1 neki? Ez tökéletes, semmit se kell tennie, és még istenítik is. Sőt még ő kérheti ki magának, hogy na álljon meg a menet.
Igen ez a nagy probléma, engem mindig úgy neveltek, hogy nő és férfi egyenrangú, én így is kezelek mindenkit, nem tartom normálisnak azt aki a másik nemnél értékesebbnek látja magát csak mert nő, vagy férfi.
2011. dec. 16. 17:46
20/22 mus musculus válasza:
Legalábbis ezt kéne jelentenie. Ahány ember, annyiféle értelmezési mód. Majd találsz magadnak egy normálisat is, csak ne keresd görcsösen, mert az sosem vezet semmire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!