Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek szerint mégsem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint mégsem vagyok egy "főnyeremény"?

Figyelt kérdés

Teljesen normális lánynak tartom magam,de ez,hogy senkinek sem kellek,kezd elbizonytalanítani,hogy talán mégis bennem van a hiba?

Nincs valami sok önbizalmam,de azt hittem,hogy én tipikusan barátnőnek való lány vagyok.

Nem cigizek,nem iszom,nem vagyok r*banc,nem járok a hajógyárira partizgatni,jó tanuló vagyok,sportolok,hűséges-kedves-aranyos,benne vagyok a hülyeségekben,nem vagyok kényes,és ahogy a többi lányhoz viszonyítok-nem vagyok sértődös típus sem.Persze vannak rossz tulajdonságaim is,de ez most lényegtelen,mert senki sem veszi a fáradtságot,hogy jobban megismerjen.Ja és hozzáteszem nem vagyok ronda sem.Nem vagyok tapadós típus sem,szóval ez sem az,amivel elriasztom őket.

Talán növesszek egy 3. mellet,vagy mit tehetnék,hogy egy hozzám hasonló kaliberű fiú érdeklődjön irántam?

2012. nov. 20. 22:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Hanariko!

Ha igaz a feltételezésed, akkor én már 8-10 éves koromban érett voltam.

Nem hiszem, hogy éppen a hisztis viselkedés változna 20 éves kor felett. Szerintem ha valaki tiniként, kamaszként hisztis, az már úgy is marad.

2012. nov. 21. 02:21
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy ilyen lánynak tartom magam, ennek ellenére sohasem volt gondom a pasizással. :D Mindig találtam intelligens, igényes barátot. Általában a hobbijaim által ismertem meg őket (sport, rajz, koncertek). Ha nem egy buliban próbálkoztok, hanem egy olyan helyen, egy olyan dolog által, ami feltételez némi intelligenciát és mélységet, talán könnyebb lesz.

És nem Veled van a baj, az igényeidből nehogy leadj! Így legalább önmagadért fognak szeretni. Jobb a kevés igaz kapcsolat, mint a rengeteg felszínes, érdekekre és ösztönökre épülő bohóckodás.

2012. nov. 21. 11:00
 33/42 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de a legtöbb fiatal srác nem otthonülő jókislányokra vágyik :)

25 felett már lehet, h az ilyeneket keresik mint te ....de a fiatalabbak többsége nem.

És ezt nem bántásból hanem tapasztalatból mondom! :)

25/N

2012. nov. 21. 13:52
 34/42 Hanariko ***** válasza:

Hát nem tudom, én pl. régen... 14-16 évesen, ha nem is kifejezetten hisztis, de eléggé... más voltam mint most. Szóval az ember tud változni, nem marad olyan mint volt.

És természetesen nem csak a nem hisztizésből áll az érettség, mertt van aki alapból nem olyan típus, de az érettséghez még sok minden kell, azért emeltem ezt ki, mert több ilyen kérdést is olvastam már, ahol erre panaszkodnak, hogy semmit nem tudnak megbeszélni meg durcázás meg ilyenek vannak. És persze van aki nem tud (nem is akar) megváltozni, de az értelmesebbje képes rá.

2012. nov. 21. 14:21
 35/42 A kérdező kommentje:

Jaaj de sok válasz,köszi,hogy ennyien írtatok és véleményt fejtettetek!:))

Hát nem tudom,hogy ezek alapján miért skatulyáznak be egy otthonülős jókislánynak.Jó persze jónak jó vagyok olyan értelemben,hogy jól tanulok,nem cigizek stb..De ez a korombeli srácoknál ellenszenves vagy mi?:D

Ezek szerint otthonülősnek tűnök a felsoroltak alapján?

Hanariko,egymásra maradtunk,szimpi csajnak tűnsz.A lányok nem vonzanak véletlenül? :P:DD

Na jóó,nem gondoltam komolyan.:)

2012. nov. 21. 16:48
 36/42 anonim ***** válasza:
Az állítólagos sok privát nem volt elég? Ha már azt nem mondhatod, hogy nem kellesz senkinek, akkor mit mondasz?
2012. nov. 21. 18:10
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

> sok privátot kap

> továbbra is azt mondja, hogy nem kell senkinek

2012. nov. 21. 18:52
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem...egyáltalán nem ellenszenves....inkább unalmas:) Ami nem baj,idővel kinövik és örülnek majd ha egy ilyen fajta "unalmas" lány mellett kötnek ki :)
2012. nov. 21. 18:56
 39/42 A kérdező kommentje:

Igen kaptam pár privátot,de egyikőjük sem ismerkedni akart,csak "megnyugtatni",hogy nincs velem gond,majd jön valaki.Vagy képet kértek.

De nem baj,nem emiatt írtam ki a kérdést,mert úgyis van "kiszemeltem" csak hát ugyebár nem érdeklem őt..:D

2012. nov. 21. 21:04
 40/42 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint a kérdésedet úgy kellene értelmeznünk, hogy mit kellene tenned, hogy egy bizonyos fiú érdeklődjön irántad? Nem tudom, mit tettél eddig az ügy érdekében, de ha úgy gondolod, hogy a tőled telhetőt megtetted, mégsem érdekled a srácot, akkor sajna nincs sok esélyed nála.
2012. nov. 21. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!