Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok rá mérges?
Röviden írom le a problémámat... az a helyzet, hogy most lenne hamarosan a két éves évfordulónk, de távkapcsolatban élünk (19 és 21 vagyunk). Lenne rá lehetőség, hogy együtt töltsük, de ő vezetni megy, hogy 1 órával közelebb legyen a jogsija megszerzéséhez.
Kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye erről. Fiúk, lányok, távkapcsolatban élők és 'normál' kapcsolatban lévők véleményét egyaránt várom!
Nem.
Nem azért kezdett el vezetni tanulni, hogy ne legyen ott az évfordulótokon.
Próbáld megérteni őt!
Egy jogsi egy kan életében nagyon fontos dolog!!! A másik fele pedig, hogy az oktató nem ér rá mindig, hogy a kis tanulónak mikor jó. Be van táblázva, gondolom sokan járnak oda nem lehet csak úgy rábökni egy időpontra, hogy menjenek máskor. A másik fele, hogy ha már előre meg is volt beszélve a vezetés... Ne várd hogy átszervezze! Találkoztok egy héttel hamarabb/később. Kutyapózban meghág és el is felejted a problémádat :)
De a másik.. Szerintem egy óra vezetés nem a világvége. Az oktató megengedi hogy odaülj mellé addig. Vagy nálatok elvárás, hogy a barátod mehet csak hozzád? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!