Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel szerda reggel megbeszéltük, hogy jön hozzám csütörtök délután és ott alszik nálam! Várom, hogy jöjjön, minden ötödik percben kinézek az ablakon... Na este 7 órakor gondoltam felhívom, hogy jön, vagy nem? Hívom, nem veszi fel, később is hívtam, akkor sem vette fel! Fél kilenckor, már a szememet is kisírtam, hogy mi van, ha valami baleset érte, kórházban van...stb Na negyed tízkor felvette a telefont, mondta, hogy otthon van, nem jön mert rosszul van! Lefeküdt aludni, és azért nem vette fel a telefont! Kérdem én, hogy mi baja van, lázas, fáj a feje? Hát kiderült, hogy a térde fáj... Na most ha ő tudja, hogy fáj a térde, és lefekszik aludni, akkor előtte nem tudta volna felvenni azt a nyomorult telefont és szólni, hogy ne várjam, mint egy idióta????? Kérdem én, hogy ezt csak én reagálom túl, vagy ti is elég idegesek lennétek a helyemben?
2012. jan. 20. 07:47
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
96%

Elég gyökér a vőlegényed, h egy sms-t se volt képes írni, h nem jövök kedvesem, ne várj!

29/F

2012. jan. 20. 07:54
 2/47 anonim ***** válasza:
79%

Mindkettőtöknek igaza van.

Sajna mi nők komlikálósabbak vagyunk.

Nekem is van egy sztorim:

a férjem elment az unokatesómmal erdőbe favágás és rakás címén. Már sötétedett én meg hívom, hogy mikor jönnek. Nem veszi fel. 10 percenként hívtam, két órán keresztül szétstresszeltem magam. Aztán már csak a hangposta kapcsolt be.

Kilenckor estek be, csurom vizesen, hogy drága párom elhagyta a telefonját, nem találják sehol. Mert zenét hallgattak, mindenhová letették, aztán amikor lemerülőben volt, a férjem csak bedobta a zsebébe. Ahonnan kiesett.

2012. jan. 20. 07:54
 3/47 A kérdező kommentje:

:) Igen de ő elhagyta a telefonját, és nem felelőtlenségből nem hívott fel!

Sajnos elég szomorú vagyok, nyakunkon az esküvő, és ő kezd megbolondulni! 5 éve vagyunk együtt, ismer, tudja hogy milyen vagyok, hogy mindig a legrosszabbra gondolok elsőnek!

2012. jan. 20. 07:57
 4/47 anonim válasza:
63%
41f. Véleményem, hogy egyáltalán nem reagáltad túl. Most szoktasd le az ilyen hozzáállásról, amíg nem késő. Igenis neveld meg, ha ezt az édesanyja elmulasztotta!
2012. jan. 20. 07:58
 5/47 anonim ***** válasza:
81%
A volt páromnál ez rendszeres volt. Megbeszélve, hogy jön, nem jön, hívom, nem veszi fel. Mindig volt valami magyarázat, rosszul lett, stb. Aztán kiderült, hogy szerencsejáték függő és olyankor általában kaszinóban volt. Nem azt mondom, hogy nálatok is ez van, csak hogy tudom milyen rossz. Az ember rögtön a legrosszabbra gondol, biztos baleset érte, stb. Neked adok igazat, felhívhatott volna. Az ember azért nem egyik pillanatról a másikra alszik el, mert fáj a térde.
2012. jan. 20. 07:59
 6/47 A kérdező kommentje:
Elég gyerekes, de arra gondoltam, megcsinálom vele én is párszor, amit ő csinál, hogy nem veszem fel a telefont, megbeszélem vele, hogy megyek... Tudja meg, hogy mit élek át ilyenkor! Ha meg nem érdekli, akkor jobb, hogy most derül ki, és megspórolunk magunknak egy válást! :(:(
2012. jan. 20. 08:00
 7/47 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy illett volna felvennie a telefont, vagy mielőtt lefekszik a fájdalmai miatt, felhívnia, hogy nem megy hozzád.
2012. jan. 20. 08:01
 8/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Olyan szomorú vagyok! Ráadásul egy elég nagy krízisen mentünk át 2 hónapja, együtt laktunk 3 évet, csak ki kellett adni albérletbe a lakását, a hitel növekedése miatt, és most külön élünk! ÁÁÁÁ meghalok!
2012. jan. 20. 08:02
 9/47 anonim válasza:
75%
41 f. Számomra alap, hogy ha kések is felhívom azt a felet akivel találkozóm van!
2012. jan. 20. 08:02
 10/47 A kérdező kommentje:
Ráadásul, mondtam neki, tegnap este, hogy ne aludj vissza, fél órán belül ott leszek, és megbeszéljük, hogy mi volt ez?!! Erre ő, hát ne gyere, mert én visszafekszek aludni, majd holnap megyek és megbeszéljük!
2012. jan. 20. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!