Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?
Na ezen jót nevettem,hogy 20 éve nem volt lusta férfi,,meg az adott szó többet ért! A fenéket.Akkor is voltak linkek,akkor is voltak olyanok akik ígérték hogy ott lesznek,és nem jöttek..Semmit nem változott a világ,csak ma mobilon is eltudja érni az ember amit 20 éve nem tudott megtenni..
Kedves kérdező.Olvastam a válaszokat,és a te mondandódat.
Tapasztalatból mondom.Házasság után ezek a dolgok sokkal erősebben ki fognak jönni..
Te tényleg vele akarod összekötni az életedet? Mert hogy most is egyre több panaszod van,látod a hibáit amitől már most idegbajt kapsz..Tényleg ez kell neked a következő 10-15-20 évre??
ma 09:23
Mint írtam a világ nem változott.20 évvel ezelőtt is voltak szerelmes nők akik elnézték ha egy férfi ilyen link volt.Ahogy most is vannak nők akik annyira szerelmesek,hogy elnézik ezt..
Nem voltak a nők és a férfiak sem különbek,csak 20 éve volt..ennyi...(tudom,20 éve voltam 18 éves)
Kedves kérdező!
Szerintem nem ez a legfőbb gondod a kapcsolatotokkal.
Az elején úgy láttam csak vihar van a biliben.
A sérelmek már régóta gyűlnek benned, ez csak amolyan utolsó csepp.
NEKED kell eldöntened, hogy akarod-e ezt a kapcsolatot.
Mi itt csak a saját véleményünket tudjuk adni a dologhoz, de a te szíved és eszed kell, hogy döntsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!