Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel szerda reggel megbeszéltük, hogy jön hozzám csütörtök délután és ott alszik nálam! Várom, hogy jöjjön, minden ötödik percben kinézek az ablakon... Na este 7 órakor gondoltam felhívom, hogy jön, vagy nem? Hívom, nem veszi fel, később is hívtam, akkor sem vette fel! Fél kilenckor, már a szememet is kisírtam, hogy mi van, ha valami baleset érte, kórházban van...stb Na negyed tízkor felvette a telefont, mondta, hogy otthon van, nem jön mert rosszul van! Lefeküdt aludni, és azért nem vette fel a telefont! Kérdem én, hogy mi baja van, lázas, fáj a feje? Hát kiderült, hogy a térde fáj... Na most ha ő tudja, hogy fáj a térde, és lefekszik aludni, akkor előtte nem tudta volna felvenni azt a nyomorult telefont és szólni, hogy ne várjam, mint egy idióta????? Kérdem én, hogy ezt csak én reagálom túl, vagy ti is elég idegesek lennétek a helyemben?
2012. jan. 20. 07:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Nem a keze fájt,hogy ne tudta volna megfogni a telefont,hogy hívjon.Úgyhogy én tartom magam ahhoz,hogy tojik rád,kezd elhidegülni.
2012. jan. 20. 08:56
 32/47 anonim ***** válasza:
És húsz éve, amikor nem volt mobil, mi lett volna? Fel sem tudtad volna hívni. Akkoriban nem tudom mi lett volna egy ilyen pasi sorsa, aki megígéri, hogy megy, aztán inkább lefekszik aludni. Nekem úgy tűnik, számára ez az egész mintha nem lenne annyira fontos, mint neked.
2012. jan. 20. 09:01
 33/47 anonim ***** válasza:
76%
Húsz éve nem volt ilyen kényes és lusta egy pasi sem,hogy egy térdfájás megakadályozza abban,hogy láthassa a menyasszonyát.Sőt,ha kellett több kilómétert is gyalagolt a lányért...
2012. jan. 20. 09:06
 34/47 anonim ***** válasza:
*gyalogolt
2012. jan. 20. 09:07
 35/47 anonim ***** válasza:
20 éve még fontos volt az adott szó, és a becsület. Ma már nem számit. Akkor ha valaki megigért valamit, az úgy is volt.
2012. jan. 20. 09:07
 36/47 anonim ***** válasza:
56%

Na ezen jót nevettem,hogy 20 éve nem volt lusta férfi,,meg az adott szó többet ért! A fenéket.Akkor is voltak linkek,akkor is voltak olyanok akik ígérték hogy ott lesznek,és nem jöttek..Semmit nem változott a világ,csak ma mobilon is eltudja érni az ember amit 20 éve nem tudott megtenni..

Kedves kérdező.Olvastam a válaszokat,és a te mondandódat.

Tapasztalatból mondom.Házasság után ezek a dolgok sokkal erősebben ki fognak jönni..

Te tényleg vele akarod összekötni az életedet? Mert hogy most is egyre több panaszod van,látod a hibáit amitől már most idegbajt kapsz..Tényleg ez kell neked a következő 10-15-20 évre??

2012. jan. 20. 09:16
 37/47 anonim ***** válasza:
Ha húsz éve ilyen volt egy pasi,akkor is lapátra került,és most is.Sőt!A nem megbízható férfival szóba sem álltak.
2012. jan. 20. 09:23
 38/47 anonim ***** válasza:

ma 09:23

Mint írtam a világ nem változott.20 évvel ezelőtt is voltak szerelmes nők akik elnézték ha egy férfi ilyen link volt.Ahogy most is vannak nők akik annyira szerelmesek,hogy elnézik ezt..

Nem voltak a nők és a férfiak sem különbek,csak 20 éve volt..ennyi...(tudom,20 éve voltam 18 éves)

2012. jan. 20. 09:34
 39/47 A kérdező kommentje:
Minden embernek vannak hibái, nincs tökéletes ember! Nekem is vannak hibáim, tudok róluk, és próbálok rajta változtatni! Vele szeretném összekötni az életemet, mert szeretem, és mert tudom, hogy milyen vele élni! Sok mindenen mentünk keresztül! Csak az ilyen dolgai fájnak nagyon, mikor úgy érzem, hogy nem számítok neki! Ha menni akar,hát menjen, nem fogom visszatartani, csak mondja meg!
2012. jan. 20. 09:40
 40/47 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem nem ez a legfőbb gondod a kapcsolatotokkal.

Az elején úgy láttam csak vihar van a biliben.

A sérelmek már régóta gyűlnek benned, ez csak amolyan utolsó csepp.

NEKED kell eldöntened, hogy akarod-e ezt a kapcsolatot.

Mi itt csak a saját véleményünket tudjuk adni a dologhoz, de a te szíved és eszed kell, hogy döntsön.

2012. jan. 20. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!